Ο ΣΤΟΓΙΑΝΙΔΗΣ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

 

Είπε στην Θράκη  ο κ. Στογιαννίδης,  απαντώντας σε αυτό που ο κ. Ξυνίδης ανέφερε για τα περι εξουσίας. «Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα, όμως από εκεί και μετά, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να αποδείξουν, ακόμη και σαν αντιπολίτευση, ότι στηρίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε μία δύσκολη στιγμή. Δεν χρειάζεται λοιπόν να κατέχουν θέσεις εξουσίας για να στηρίζουν την κυβέρνηση.  Οι σοβαροί πολιτικοί και τα σοβαρά κόμματα όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση και πιστεύουν ότι πρέπει να στηρίξουν την χώρα και τους πολίτες της κατ’ επέκταση θα πρέπει να την στηρίζουν χωρίς να προσβλέπουν σε “καρέκλες”. Διότι όπως φαίνεται όλοι για τις “καρέκλες” ενδιαφέρονται». Συμπέρασμα ο κ. Στογιαννίδης δεν ένδοιαφέρετε για την καρέκλα αλλά στηρίζει την κυβέρνηση, με το αζημίωτο, γιατι στηρίζει τον Ελληνικό Λαό και τίποτε άλλο. Ενώ οι άλλοι, οι της αντιπολίτευσης,  οι σοβαροί, που θα «στηρίξουν» τον Ελληνικό λαό, πρέπει να το κάνουν, αλλά χωρίς να ζητάνε καρέκλες.

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά ο κ. Στογιανίδης θέλει τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στηρίξουν την Ελλάδα αλλά στις καρέκλες να μείνουν οι του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός αν βγάζει κανείς λάθος συμπεράσματα διαβάζοντας αυτά που λέει.

Δηλαδή η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν ανάγκη, ούτε προβληματίζεται με όλα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο, αλλά όποιος θέλει, μπορεί να την στηρήξει για να παραμείνει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ στις καρέκλες του.

Μάλλον δεν βγάζει νόημα αλλά αν το παλαίψει κανένας κάπου θα καταλήξει.