ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Σύλληψη 22χρονου υπηκόου Πακιστάν για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

 

Συνελήφθη χθες (31-1-2017) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια.

 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 22χρονο, διότι, τον εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση φρούτα εποχής, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας.

 

Κατασχέθηκαν 65 κιλά φρούτων, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή, από το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ενός 53χρονου και μιας 79χρονης, διότι, όπως προέκυψε, προέβαιναν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στις οικίες που διαμένουν, στο Ραχώνι Θάσου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

 

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 30-1-2017 το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε κατάστημα (μίνι μάρκετ), στην Κομοτηνή, όπου με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε τις δύο ημεδαπές, υπαλλήλους του καταστήματος, ηλικίας 40 και 32 ετών, και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.