Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 6χρονου αγοριού που εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής (22/1/2017) και αναζητούνταν, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε νεκρό σε εγκαταλειμμένο σπίτι.

 

Το ανήλικο αγοράκι το σπίτι που βρέθηκε είναι σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι Αρχές, για το άγριο έγκλημα έχει ήδη συλληφθεί ένας 15χρονος Ρομά ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει ομολογήσει, καθώς ήταν ο ίδιος που υπέδειξε το σημείο που βρισκόταν το ανήλικο αγοράκι.

Οι αστυνομικοί, βρήκαν το άψυχο κορμάκι του αδικοχαμένου 6χρονου δεμένο χειροπόδαρα και σκεπασμένο με ένα μπουφάν.

Ο ιατροδικαστής Κομοτηνής πραγματοποίησε νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του εξάχρονου αγοριού, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο. Αυτό σημαίνει ότι ο 6χρονος βρήκε θάνατο είτε από στραγγαλισμό είτε ο δράστης του έκλεισε το στόμα έως ότου να τον πνίξει. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Για την εξαφάνιση του μικρού παιδιού είχε βγάλει «Amber Alert» το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μετά την τραγική κατάληξη το «Χαμόγελο του Παιδιού» έβγαλε νέα ανακοίνωση:

«Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρό. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά…», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το σπίτι που βρέθηκε ο 6χρονος

Όπως αναφέρει το xronos.gr, o φερόμενος ως δράστης, είναι επίσης κωφός, όπως και το θύμα, είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης.

spiti

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/764607/ektakto-nekro-to-paidaki-poy-eixe-exafanistei-stin-komotini#ixzz4WbvmpzOk