Ο Καλλικράτης, οι διάττοντες αστέρες της Εξουσίας και η συνδιοίκηση

 

Η δηλώσεις του δημάρχου Ιάσμου αλλά και άλλων αιρετών από την μειονότητα αποδεικνύει περίτρανα τις λάθος επιλογές που ακολούθησαν τα κόμματα που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα αλλά ακούν τις εισηγήσεις των ντόπιων εραστών της εξουσίας.

Αποδεικνύεται  περίτρανα πώς τα πρόσωπα, που με όχημα το κόμμα τους, αναρριχώνται στα ύπατα αξιώματα, δεν είχαν αντιληφθεί ότι είναι προσωρινοί.

Μιλάμε για τους εμπνευστές του Καλλικράτη όπου στην κυριολεξία «διχοτόμησαν» την Ροδόπη και την Ξάνθη για να μπορούν τώρα κάποιοι δήμαρχοι της μειονότητας  να το παίζουν παράγοντες στην Θράκη ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα της συνδιοίκησης με το Τουρκικό Προξενείο.

Τους περισσότερους εμπνευστές του Καλλικράτη στην Θράκη και που πολλοί από αυτούς είναι ντόπιοι, δεν τους ξέρει πλέον ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους.

Όμως δυστυχώς για τον τόπο, μπορεί αυτοί να έμειναν για λίγο καιρό στην εξουσία η ζημιά που άφησαν πίσω τους φεύγοντας, έμεινε για πάντα με αποτέλεσμα  κάποιοι ακραίοι τύποι από την μειονότητα για «πάρτυ» τους να δυναμιτίζουν  την ήρεμη συμπόρευση Ελλήνων Πολιτών,   Χριστιανών και Μουσουλμάνων στην Θράκη.

 

Αυτοί οι τύποι που πέρασαν από τα σαλόνια της εξουσίας σαν διάττοντες αστέρες που λόγω της τυφλής φιλοδοξίας τους δεν πήραν χαμπάρι ότι τους χρειαζόταν το σύστημα για να κάνει την δουλειά τους, άφησαν πληγές οι οποίες όχι μόνο δεν κλείνουν αλλά δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις και έχουμε φαινόμενα μειονοτικών αιρετών να επιτίθενται ακόμη και στην δικαιοσύνη.

Ελπίζουμε  ότι ακόμη και εκ των υστέρων, αυτοί οι πολιτικοί Γκαιμπελίσκοι, που νόμιζαν ότι θα κάθονται για πάντα στις καρέκλες εξουσίας, να ζητήσουν συγνώμη από τον ίδιο τους τον εαυτό για το κακό που έκαναν στην Χώρα.