Το μεσημέρι της Τρίτης θα συνεδριάσει σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου Γιάννη Δρεμσίζη το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης.

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στις 27 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:

 

01ο ΘΕΜΑ :  Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή ή μη του Δήμου Ξάνθης στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Ροδόπης – Αναπτυξιακή Ανώνυμη εταιρία ΟΤΑ με το διακριτικό τίτλο: ΑΝ.ΡΟ. ΑΕ (εισηγητής Κυριάκος Παπαδόπουλος Αντιδήμαρχος Ξάνθης)

02ο ΘΕΜΑ : Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΚΟΣΥΝΘΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΗΣΑΚΙ» (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά)

03ο ΘΕΜΑ : Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και 19η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2016 (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά)

04ο ΘΕΜΑ : Σύνταξη περιβαλλοντικών μελετών για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης των χώρων αμμοληψίας εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σταυρούπολης (εισηγητής Αθανάσιος Μπαμπάτσος)

05ο ΘΕΜΑ :  Ολικές ανακλήσεις των προτάσεων ανάληψης υποχρεώσεων οικ. Έτους 2016 (εισηγήτρια Ζούρα Ιουλία)

06ο ΘΕΜΑ : Αποδοχή ή μη παραίτησης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης», (ΚΚΠΑΔΞ) αντικατάσταση ή μη αυτού και συνεπής τροποποίηση της με αριθ. 133/2016 απόφαση Δ.Σ. (εισηγητής Ελευθέριος Αποστολίδης)

07ο ΘΕΜΑ : Έγκριση της με αριθμό 47/2016 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ του «Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης» σχετικά με την έγκριση της 6ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. Έτους 2016 (εισηγητής Ελευθέριος Αποστολίδης)

08ο ΘΕΜΑ : Ορισμός μέλους στην Τριμελή Επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.4264/2014 (εισηγήτρια Αθανασία Πανταζόγλου)