Αegean ΠΑΜΘ δράσεις προώθησης τοπικών προϊόντων και προορισμού

Ο υπεύθυνος τουρισμού της Περιφέρειας Μ. Αμοιρίδης με ανακοίνωση του ενημερώνει για τις επαφές με τη Αegean.

Σας ενημερώνω :

”Σε συνέχεια των επαφών και της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ ΠΑΜΘ και Aegean, αρμόδια στελέχη της Aegean από το τμήμα Miles+Bonus βρέθηκαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και πραγματοποίησαν  συναντήσεις, οι οποίες θα συνεχισθούν  ώστε να προχωρήσουν σε συνεργασίες με τοπικές επιχειρήσεις. Θα ενταχθούν τοπικές επιχειρήσεις από την ΠΑΜΘ στο πρόγραμμα Miles+Bonus, αλλά θα διερευνηθεί και η δυνατότητα προμήθειας, για το μενού της εταιρείας, τοπικών προϊόντων που παράγονται από Καβάλα μέχρι Έβρο. Ενέργειες που γίνονται συντονισμένα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για πρώτη φορά και αποτελούν την έναρξη των συνεργειών προώθησης του προορισμού ΑΜΘ με βάση και όσα συζητήθηκαν πρόσφατα.

 

Μια ενέργεια που ενισχύει τον τόπο μας και την εξωστρέφεια του μέσω μιας αξιόλογα μεγάλης βάσης εγγεγραμμένων μελών στο πρόγραμμα της Aegean. Η καθ’ αυτού ενέργεια έχει μεγάλη αξία και για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν σε αυτό.

 

Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει έντονη επικοινωνιακή δράση από την Aegean, τόσο μέσω Miles + bonus όσο και μέσω NEWSLETTER, FACE BOOK ή TWITTER. Έτσι τα μέλη, ενημερώνονται κάθε φορά όχι μόνο για τους συνεργάτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αλλά γενικότερα για τον προορισμό.

 

Πάνω από όλα όμως είναι σημαντικό, ότι με τον συγκεκριμένο τρόπο θα ταξιδέψει η ΑΜΘ, σε όλα τα μέλη του προγράμματος της Aegean και με αυτό γίνεται μία σημαντική και συνολική προώθηση του προορισμού. Ο προγραμματισμός είναι το Φεβρουάριο του 2017 να προβληθεί ιδιαίτερα η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη με βάση αναφοράς τις Αλεξανδρούπολη και Καβάλα όπου βρίσκονται τα δύο αεροδρόμια μας. Παράλληλα δουλεύουμε ώστε να υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες δράσεις που συμφωνήθηκαν μέσα στο 2017.”