Ρυάκι ο κομματικός μηχανισμός του Ποταμιού στην Ξάνθη

 

Και ξαφνικά πληροφορηθήκαμε ότι χθες βρισκόταν στην Ξάνθη ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και ποιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πολυτεχνείου.

Την πληροφορία είχαμε νωρίς το πρωί και προσπαθήσαμε να την επιβεβαιώσουμε από τον υπεύθυνο του κόμματος στην Ξάνθη.

Δεν απάντησε στο κινητό του και προς το μεσημέρι και αφού ο πρόεδρος του Ποταμιού ήταν καθ οδό προς το πανεπιστήμιο, απάντησε το κομματικό στέλεχος της Ξάνθης και μας είπε ότι σε λίγο ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πρήσκεται στο πανεπιστήμιο.

Οι περισσότεροι από τους συναδέλφους είχαν χαράξη το πρόγραμμα χωρίς την κάλυψη της επίσκεψης του κ. Θεοδωράκη αφού ο αρμόδιος του κόμματος όχι μόνο δεν έστειλε κάποιο δελτίο τύπου με το πρόγραμμα της επίσκεψης τους αλλά δεν απάντησε και στο τηλέφωνο του.

Συνήθως όταν ο επικεφαλής οποιουδήποτε κόμματος των Αθηνών επισκέπτεται τον φτωχό συγγενή της πρωτεύουσας που ακούει στο όνομα Ξάνθη, τα τοπικά στελέχη, φροντίζουν έγκαιρα να ενημερώνουν τους δημοσιογράφους για την επίσκεψη ή στην καλλίτερη περίπτωση οργανώνουν μία συνέντευξη για να μπορέσουν μέσα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να κοινωνήσουν στον λαό της Ξάνθης τον σκοπό της επίσκεψης.

Αυτό δεν συνέβη με αποτέλεσμα η επίσκεψη να περάσει στο «ντούκου».

Εκτός αν τα τοπικά στελέχη του Θεοδωράκη έχουν πάρει την υπόθεση Ποτάμι στην πλάκα οπότε εκεί δικαιολογούνται όλα.