Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ

 

Είναι αποφασισμένοι οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Ξάνθης, σε συνεννόηση με τα άλλα μπλόκα της Ελλάδος, μετά και την συνάντηση «φιάσκο» με τον Υπουργό, μετά τις γιορτές να κλείσουν τους δρόμους.

Σύμφωνα με τον Θ. Λουκμακιά, πρόεδρο των κτηνοτρόφων της Ξάνθης, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα οριστούν οι ημερομηνίες για την δυναμική κινητοποίηση.

Μιλώντας για τους λόγους  που αναγκάζουν τους αγροτοκτηνοτρόφους να ξαναβγούν στους δρόμους και αυτή την φορά και όπως επισημαίνουν, δεν θα γυρίσουν στα χωράφια τους αν δεν ικανοποιηθούν, στην λογική ότι είδη το κόστος παραγωγής με την πρόσθετη φορολογία είναι υψηλό άρα δεν έχουν λόγους να καλλιεργήσουν.

Εκείνο που πραγματικά τους γέμισε αγανάκτηση και αποφάσισαν ομόφωνα σχεδόν όλα τα μπλόκα να κατεβούν στους δρόμους, ήταν η συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Αντι-ανάπτυξης κ. Αποστόλου, ο οποίος προσπάθησε να τους κοροϊδέψει λέγοντας ότι το Υπουργείο πληρώνει τις αποζημιώσεις και τις επιδοτήσεις ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι αυτά τα χρήματα είναι της Ε.Ε. και κάποια στιγμή θα έρθουν στα χέρια των αγροτών. «Η υποβάθμιση όμως της νοημοσύνης των αγροτών που προσπάθησε να κάνει ο Αποστόλου, είναι που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν θέλουμε άλλες κοροϊδίες» λέει με αγανάκτηση ο κ. Λουκμακιάς.