Απαράδεκτη η ΝΟΔΕ Ξάνθης

 

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά φαίνεται ότι η ΝΔ «τρώει» τα παιδιά της στην Ξάνθη.

Δυστυχώς για το κομματικό όργανο της ΝΔ στην Ξάνθη, έδειξε ότι ξεχωρίζει τα στελέχη της σε «δικά» μας παιδιά και σε ξένα.

Ο λόγος γίνεται για το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε και το υπογράφει η κεφαλή της ΝΟΔΕ Ξάνθης, συγχαίροντας τον πρόεδρο κο Γιάννη Παϊδα ο οποίος ανέδειξε την ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ και σωστά έπραξε,  όμως, υπάρχει μία άλλη παράμετρος που θέλω να πιστεύω ότι από λάθος δεν λήφθηκε σοβαρά υπόψη, στην λογική ότι η ΝΟΔΕ στηρίζεται πρωτίστως από τα τοπικά κομματικά στελέχη και μετά από τα στελέχη του κέντρου.

Άλλωστε είναι ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης, άρα θα έπρεπε να κοιτάξει τριγύρω της αν κάποια από τα τοπικά στελέχη της έφεραν πρωτιές.

Εκτός αν…συμβαίνει αυτό που προαναφέραμε δηλαδή, κάποια τοπικά στελέχη, για δικούς της λόγους η ΝΟΔΕ, τα έχει για «αμελητέες» ποσότητες.

Είναι απαράδεκτη η ΝΟΔΕ Ξάνθης γιατί παρόντας στο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ ήταν και  ο Δημήτρης Γαλανόπουλος το μοναδικό στέλεχος της ΝΔ στην Περιφέρεια ΑΜΘ κυρίως όμως από την Ξάνθη, ο οποίος εξελέγει τρίτος σε σταυροφορία, κατακτώντας έτσι την θέση του Γενικού Συμβούλου στην ΑΔΕΔΥ.

Αν αυτές οι περγαμηνές δεν αρκούν για να τις αναφέρει η ΝΟΔΕ ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, τότε είναι λυπηρό το φαινόμενο, τοπικά στελέχη, εξ αιτίας του τοπικού κομματικού οργάνου, να μένουν στο περιθώριο και να μην θεωρούνται άξια αναφοράς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τον συνδικαλιστή και πρώην Αντινομάρχη και νυν στέλεχος της ΝΔ Δημήτρη Γαλανόπουλο, η xanthitimes.gr, τον γνωρίζει στα πλαίσια του ρεπορτάζ και της ενημέρωσης και τίποτε παραπάνω.

Η επισήμανση γίνεται για τον λόγο ότι η μέχρι τώρα παρόμοια συμπεριφορά των τοπικών κομματικών στελεχών, ήταν η αιτία που ο κόσμος της ΝΔ απομακρύνθηκε.

Ας μην συνεχίσει λοιπόν η ΝΟΔΕ Ξάνθης τα λάθη κάποιων από τους προκατόχους της.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της ΔΑΚΕ και τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παΐδα για τη μεγάλη νίκη και την ανάδειξή της στην πρώτη θέση στο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Η ιστορική νίκη της ΔΑΚΕ σε μια κρίσιμη περίοδο, δίνει οξυγόνο και αποτελεί νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων του Δημόσιου Τομέα. Ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης και όλα τα στελέχη θα εξακολουθήσουμε να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας απευθυνόμενοι σε όλους τους πολίτες. Εξαρχής, παρουσιάζοντας την Συμφωνία Αλήθειας, μιλήσαμε για ένα Δημόσιο που μπορεί να αξιοποιήσει πολύ καλύτερα το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό του. Μόνο έτσι θα δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό Δημόσιο Τομέα. Μόνο έτσι θα δώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας.