¨ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΕΣΗ : ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ¨.

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Κάποιοι στην Τουρκία “δουλεύουν” για τα συμφέροντα τους.

Στην Ελλάδα πότε θα κοιτάξουν τα Εθνικά συμφέροντα;  και μη βιαστούν κάποιοι να με πούνε ακραίο ή Εθνικιστή ή ότι άλλη ταμπέλα κατέβει στο ¨προοδευτικό¨ του κεφάλι για  να μου την κολλήσουν.

Η Δυτική Θράκη στους σχεδιασμούς της Άγκυρας είναι δεδομένη ως Ανεξάρτητη και υπάρχουν έτοιμοι Υπουργοί στα χαρτιά τους να αναλάβουν τα υπουργία τους μόλις αυτή ανεξαρτητοποιηθεί.

Δεν γνωρίζω πόσο ικανή είναι η πολεμική μηχανή της Τουρκίας μετά την αποψίλωση του στρατεύματος της μετά το δήθεν πραξικόπημα, όμως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι Τούρκοι, επειδή έχουν Εθνική Πολιτική,  είναι άσσοι. 

Δεν ξέρω αν οι δικοί μας διπλωμάτες που είναι μόνο για σμόκιν και υψηλού επιπέδου κουβέντα τι μπορούν να κάνουν σε ένα τέτοιο τραπέζι αλλά αν κρίνει κανείς από τον χειρισμό του Κυπριακού μάλλον για θεωρητικούς τους βλέπω.

Οι κουβέντες όμως φεύγουν και οι πράξεις μένουν και ταλαιπωρούν τον Ελληνισμό. Βλέπε Κύπρο, βλέπε πολιτική στο θέμα του προσφυγικού, ακόμη και στην τελευταία επίσκεψη του Τσίπρα βλέπουμε μία ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον Χριστιανικό λαό της Θράκης.

Αυτό όλο το “πακέτο” μάλλον δεν θυμίζει Εθνική Στρατηγική.

Νομίζω πώς είναι καιρός η κυβέρνηση α αφήσει  τις αμπελοφιλοσοφίες περί δημοκρατίας και αναγνώρισης της διαφορετικότητας και ότι άλλες “προοδευτικές¨ μπούρδες  έχει μέσα στο μυαλό της και να δει πώς θα προστατεύσει την Χώρα.

Η στενή συνεργασία Τουρκίας Αλβανίας δεν είναι τυχαία και δυστυχώς για τον τόπο φύλακες έχουμε. Γνώση δεν έχουμε.

Σύμφωνα με τα Τουρκικά νέα οργανώθηκε εκδήλωση  από τις Εστίες Εθνικιστών (Türk Ocakları) και από τα Γενικά Κέντρα Συνδικάτου Kamu Sen στις 14:00 της 26/11/2016, στην αίθουσα Άγκυρας του Γενικού Κέντρου Συνδικάτου Kamu Sen, στην οδό Ταλάτπασά Νο 160 και έχει τίτλο  ¨ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΕΣΗ : ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ¨.

Στην εκδήλωση ως ομιλητές μετείχαν

Κοσμήτορας Δρ. Σογιάλπ Ταμτσελίκ – Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου Γκαζί,

Δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσείν – Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης,

Δικηγόρος Μπουρχανεττίν Χαγκιουντέρ – Πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης,

Νετζάτ Τσοχάλ – Ερευνητής, Συγγραφέας.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12165-quluslararasi-cenderede-k-tuerk-vatani-kibris-ve-bati-trakyaq.html
23/11/2016
Σχ : Επαναλαμβάνουμε μονότονα αυτό που έχουμε αναφέρει και παλιότερα.  Είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε στην χώρα μας τους ομιλητές αυτής της εκδήλωσης, όταν έρχονται στην χώρα μας ; Δείτε, μετέχουν ως ομιλητές σε εκδήλωση των Γκρίζων Λύκων, υπό το λάβαρο της ¨ανεξάρτητης δυτικής Θράκης¨ και με αυτόν τον τίτλο. Όταν λοιπόν αυτοί πράττουν έτσι, εμείς δεν πρέπει να τους κάνουμε να αισθανθούν το κόστος των πράξεων τους ;