Χωρίς να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα,  αδικήσαμε τον επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, όταν γράψαμε σχετικό άρθρο και αναφέραμε  ότι κανένας επικεφαλής δημοτικής παράταξης δεν ήταν παρών στο συλλαλητήριο των Κυπρίων στην κεντρική πλατεία.

Ο Γιώργος Κολλάρος ήταν παρών στην κεντρική πλατεία  και μάλιστα συνομιλήσαμε.

Δυστυχώς την στιγμή που κάναμε το ρεπορτάζ και καλησπερίσαμε τον Γ. Κολλάρο, ειδοποιηθήκαμε στο κινητό να μεταφέρουμε οδικώς συγγενικό μας πρόσωπο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι φωτογραφίες μας που συνήθως στηρίζουν το ρεπορτάζ ή τα άρθρα μας, δεν συμπεριελάμβαναν τον Γιώργο Κολάρο.

Το ρεπορτάζ γράφτηκε ώρες αργότερα (Ξημερώματα της Πέμπτης) όταν επιστρέψαμε από την Θεσσαλονίκη και στηρίχθηκε  στα ηχητικά και φωτογραφικά μας ντοκουμέντα.

Ζητούμε δημόσια συγνώμη από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Γ. Κολλάρο για αυτή την σημαντική μας παράλειψη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Γ. ΚΟΛΛΑΡΟΥ.

Διάβασα σχόλιό σας για τη συγκέντρωση των Κυπρίων φοιτητών με τίτλο Πόσο γρήγορα και επικίνδυνα ξεχνάμε”

Όντως κανένας ΑΛΛΟΣ δημοτικός σύμβουλος
Όντως κανένας ΆΛΛΟΣ επικεφαλής δημοτικής Παράταξης

Το ΝΗΣΙ το χάνουν οι ΚΥΠΡΙΟΙ με νέο σχέδιο ΑΝΑΝ που συνυπογράφει ο Αναστασιάδης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Αγαπητοί φίλοι
καλά κάνετε και υψώνετε τη φωνή σας απέναντι στ’ άδικο.
Θυμηθείτε τα λόγια του Μπρεχτ για την ώρα που θα έρθει και η σειρά του αδιάφορου.
Η Θράκη ομολογεί η αστική τάξη της Τουρκίας ότι βρίσκεται στις άμεσες βλέψεις τους.

Ως πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ξάνθης σας έστειλα πρόσφατα κείμενο στήριξης των διωκόμενων αγωνιστών στη γείτονα χώρα.
Ως τέτοιος παραβρέθηκα στη συγκέντρωση της Τρίτης (αδιάψευστος μάρτυρας φωτογραφίες στην ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ.

Συνεχείστε να μάχεστε για Κύπρο ΕΝΙΑΙΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
Αυτή είναι η θέση κάθε γνήσιου Κύπριου πατριώτη. Αυτή είναι και η θέση των Ελλήνων Κομμουνιστών, πάλι κόντρα στους δύσκολους καιρούς,
πάλι κόντρα στην πιο ξενόδουλη πρώτη φορά αριστερά, κόντρα στα φερέφωνα της GOD BLESS AERICA ΕΡΤ (που παλέψαμε να ξανανοίξει για να στηρίζει τη σημερινή σαπίλα).

42 χρόνια πριν, την 20η Ιουλίου 1974, οι Τούρκοι εισέβαλαν παράνομα στην Κύπρο, σκότωσαν, βίασαν, λεηλάτησαν, εκτόπισαν και συνεχίζουν να κατέχουν με τη βία το 36% της μαρτυρικής Μεγαλόνησου.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ -ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΝΗΣΙ
έγραφε το πανώ των φοιτητών της Ξάνθης το Νοέμβρη του 1974 (πρώτη πορεία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ)
(Σε κάποιο αρχείο θα βρίσκονται φωτογραφίες. Κάλεσμα σε όποιον μπορεί να βοηθήσει)

Υ.Γ. Στα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (15-11-2016) είναι καταγεγραμμένη η άποψη της Λαϊκής Συσπείρωσης για την κινητοποίηση των Κυπρίων της Ξάνθης