Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ έναν μακρινό γαλαξία, η ηθοποίος Κάρι Φίσερ διατηρούσε δεσμό με τον Χάρισον Φορντ, τον συμπρωταγωνιστή της στον “Πόλεμο των Άστρων”, υποστηρίζει η ίδια.

Η Φίσερ αποκάλυψε το μυστικό που κράτησε επτασφράγιστο επί 40 χρόνια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People για την προώθηση των απομνημονευμάτων της, του βιβλίου The Princess Diarist. Το βιβλίο αυτό βασίζεται στο ημερολόγιο που κρατούσε την εποχή εκείνη η ηθοποιός και λέγεται ότι περιέχει λεπτομέρειες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του Πολέμου των Άστρων.

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι η σχέση της με τον Φορντ κράτησε τρεις μήνες: ξεκίνησε και τελείωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας, το 1976, όπου εκείνη έπαιζε την πριγκίπισσα Λέια και εκείνος τον “ήρωά” της, τον Χαν Σόλο.

“Ήταν πολύ έντονο. Ήμασταν ο Χαν και η Λέια τις καθημερινές και η Κάρι με τον Χάρισον το Σαββατοκύριακο”, είπε η 60χρονη ηθοποιός.

Ο Φορντ, που τότε ήταν παντρεμένος με την πρώτη σύζυγό του, δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο. Η Φίσερ διευκρίνισε ότι έχει στείλει ένα αντίτυπο του βιβλίου της στον ηθοποιό, που είναι γνωστό ότι προσπαθεί να διαφυλάξει με κάθε τρόπο την ιδιωτική ζωή του.

Οι δυο τους ξαναβρέθηκαν στα πλατό πρόσφατα, στα γυρίσματα της ταινίας “Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Δύναμη Ξυπνά”.

Σύμφωνα με τις αναμνήσεις της Φίσερ, το 1976 το ζευγάρι πέρασε την πρώτη του νύχτα μαζί μετά το πάρτι γενεθλίων του Τζορτζ Λούκας. Εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 33. Εκείνος είχε “εμφάνιση ήρωα”, ήταν ένα “υπέρλαμπρο δείγμα άνδρα” ενώ η ίδια ήταν “πολύ άπειρη” αλλά τον εμπιστεύτηκε. “Ήταν ευγενικός”, πρόσθεσε.

Η Φίσερ διευκρίνισε ότι δεν είχε μιλήσει για την ιστορία αυτή επί 40 χρόνια, όμως αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να κρατάει άλλο το μυστικό. “Πόσο να περιμένω πια;” διερωτήθηκε.