ΞΑΝΘΗ: Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας

 

Συνελήφθη 13χρονος ημεδαπός

 

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, το βράδυ της 13-11-2016, στην Ξάνθη.

 

Συνελήφθη σήμερα (14-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες , στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 13χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του δράστη μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει το προηγούμενο βράδυ από την πόλη της Ξάνθης.

 

Το αφαιρεθέν δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

 

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών

 

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, το βράδυ της 10/11-11-2016, στην Αλεξανδρούπολη.

 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 22 και 17 ετών,  για κλοπή.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην αυλή της οικίας του 22χρονου μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία είχε κλαπεί την 10/11-11-2016 το βράδυ από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε η εμπλοκή και των δύο δραστών στην συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ το αφαιρεθέν δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

 

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

ΚΑΒΑΛΑ: Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 103,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 

Συνελήφθη χθες (14-11-2016), το μεσημέρι, στην Καβάλα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη, διότι κατείχε στην οικία του τρεις (3) νάιλον συσκευασίες, με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 103,6 γραμμαρίων, ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και η ηλεκτρονική ζυγαριά.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.