Η προσπάθεια στήριξης της κοινωνίας από τα διάφορα προγράμματα σαφώς και δεν επαρκεί για να στηριχθεί πρώτα το ηθικό των ωφελουμένων που από υπαιτιότητα άλλων, του πολιτικού συστήματος, βρίσκεται στην θέση να στέκεται στην ουρά για να πάρει λίγα λαχανικά.

Το ερώτημα είναι: Αρκεί αυτή η προσπάθεια των υπευθύνων για να στηριχθεί η κοινωνία;

Σαφώς και όχι.

Άρα θα πρέπει να βρεθούν τρόποι στήριξης αυτής ποιο ενδεδειγμένοι και ποιο κοντά στην πραγματικότητα.

Σίγουρα οι υπεύθυνοι δεν πιστεύουν ότι με πέντε κιλά μανταρίνια το εξάμηνο χορταίνει η περηφάνια του Έλληνα.

Α.Π.

«ΔΙΑΝΟΜΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Τ.Ε.Β.Α. – ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ»

 

Ο Δήμος Τοπείρου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης                       Π.Ε. Ξάνθης «ΣΤΗΡΙ-ΖΩ», πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα είδη μαναβικής (πορτοκάλια, μήλα, λάχανα) στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική ή και Βασική Υλική Συνδρομή», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.).

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με μήνυμα στο κινητό (SMS) για να προσέλθουν στο σημείο διανομής.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του, Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, κάρτα του Τ.Ε.Β.Α. ή το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

 

ΣΗΜΕΙΑ, ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ:

  • Εύλαλο, από τη Δευτέρα 14 μέχρι και την Πέμπτη                                   17 Νοεμβρίου 2016, ώρα: 09.00 έως 14.00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο παρακάτω τηλέφωνο:  Δήμος Τοπείρου: 2541352606 κα. Θεοδούλη Καλπάκη.