ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

Σύλληψη δύο υπηκόων Βουλγαρίας για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (4-11-2016) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δ.Ι.Α.Σ., δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 26 και 20 ετών, να επιχειρούν να διαρρήξουν παρεκκλήσι Ιερού Ναού της πόλης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη σήμερα (5-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαρρήξει δύο οικίες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθόσον έγινε αντιληπτός από περίοικους.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

 

Σύλληψη υπηκόου Βουλγαρίας για μεταφορά μεταχειρισμένων συσσωρευτών χωρίς τη σχετική άδεια και  τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντός  Συνελήφθη χθες (4-11-2016) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι επιχείρησε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, μεταφέροντας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 23 μεταχειρισμένους συσσωρευτές αυτοκινήτων, χωρίς να κατέχει τη σχετική άδεια της αρμόδιας αρχής και χωρίς να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω συσσωρευτές.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

  Ø
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για διάρρηξη οχήματος Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δ.Ι.Α.Σ., 25χρονος ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε, το προηγούμενο βράδυ, διέρρηξε ένα όχημα στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα έγγραφα, δυο (2) ζεύγη γυαλιών ηλίου και μία (1) κλειδοθήκη. Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν η κλειδοθήκη και τα παραπάνω έγγραφα, τα οποία  κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Κατασχέθηκαν επίσης μία ηλεκτρική συσκευή, μία ηλεκτρονική συσκευή και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται, καθώς και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.