Ύστερα από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Ανάργυρου Πατακάκη, η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας συμμετέχει σε χρηματοδοτούμενο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα στήριξης κοινωνικά ευπαθών ομάδων καθώς και παραγωγών που επλήγησαν από το εμπάργκο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη χώρα μας, με την παροχή και διανομή ποιοτικών οπωροκηπευτικών ειδών σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Ξεκινώντας από σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, διενεμήθησαν 10τόνοι ακτινιδίων που παραχωρήθηκαν μετά από συνεργασία μας με συνεταιρισμούς της Ημαθίας αλλά και όλης της Ελλάδος, στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας καθώς και στον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Δράμας “Ο Άγιος Στυλιανός”, προκειμένου να δοθούν σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, υπό τον συντονισμό της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κα. Γεωργίας Χειράκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Πατακάκης σε δηλώσεις του τόνισε πως “Στόχος μας είναι η συνεχής επισιτιστική βοήθεια στους πολίτες του Νομού μας που το έχουν ανάγκη. Καθώς είναι πολύ σημαντικό, σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, να βοηθάμε με σεβασμό και αγάπη τους συνανθρώπους μας.”