«Μπούκαραν» αστυνομικοί σε μαγαζί με ρούχα για να συλλάβουν την ιδιοκτήτρια επειδή…κάπνιζε

 

Έπαθε την πλάκα της ζωής της η ιδιοκτήτρια καταστήματος που πουλάει ρούχα στον πεζόδρομο της Ξάνθης όταν είδε  μία ομάδα αστυνομικών να «μπουκάρει» στο μαγαζί της με επικεφαλής γυναίκα ανθυπαστυνόμο για να την συλλάβουν, την ώρα που δεν υπήρχαν πελάτες επειδή…αν έχουμε τον Θεό μας σε τούτον τον τόπο, κάπνιζε.

Το «ντου» των αστυνομικών, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο κατάστημα που πουλάει γυναικεία ρούχα έγινε κατόπιν καταγγελίας στην αστυνομία από διερχόμενο (;) πολίτη.

Όταν η ιδιοκτήτρια ανέφερε ότι μάλλον μπέρδεψαν το μαγαζί γιατί δεν είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι αστυνομικοί σταμάτησαν, κοιτάχτηκαν μεταξύ τους, πήραν τα στοιχεία της ιδιοκτήτριας και έφυγαν για να διαβάσουν τον νόμο και να της απαγγείλουν, αν κριθεί ότι ο νόμος τους καλύπτει, δίωξη κατά της ιδιοκτήτριας καταστήματος που πουλάει γυναικεία ρούχα στον πεζόδρομο της Ξάνθης, επειδή κάπνιζε στο μαγαζί της.

Εδώ ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα μόνος του.

Εν τω μεταξύ τα ναρκωτικά θερίζουν, οι λαθρομετανάστες έχουν κάνει σουρωτήρι την Χώρα και οι κλεψιές πάνε σύννεφο και σε λίγο από την λιτότητα δεν θα έχουμε να φάμε αλλά, οι καταγγελίες καταγγελίες και η αστυνομία πιστή στο καθήκον της.

Όταν όμως το Δροσερό ηχορυπαίνει το σύμπαν, οι αστυνομία φοράει ωτοασπίδες.

Έλεος.