Η ΕΑΑΣ Ξάνθης, καλεί όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες εκκλησιασμού στα διάσπαρτα μοναστήρια στα Πομακοχώρια προκειμένου να συνταχθεί το νέο πρόγραμμα. Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε.

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

 

ΘΕΜΑ: 10 Νοε.16 (ΠΕΜΠΤΗ) Σύσκεψη για Πρόγραμμα του 2017

« Εκκλησιασμοί σε Υπάρχοντες Ι.Ν. στα Πομακοχώρια, Ν. Ξάνθης »

 

  1. Γνωρίζεται ότι στις 10 Νοε.2016 (ΠΕΜΠΤΗ) και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, στα Γραφείο μας (ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 60), με την παρουσία εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως και των ‘’αναδόχων‘’ Συλλόγων & Ενώσεων, με σκοπό τη σύνταξη του προγράμματος :«Εκκλησιασμοί σε υπάρχοντες Ι.Ν. στα Πομακοχώρια, Ν. Ξάνθης του 2017».
  2. Μετά τη σύσκεψη, θα συνταχθούν τα απαραίτητα ενημερωτικά έγραφα (DVD και η σχετική πληροφοριακή ‘’αφίσα’’), τα οποία θα σταλούν, Πανελλαδικά σε ΜΜΕ, Φορείς και τα Ταξιδιωτικά γραφεία όλης της Χώρας, για την ενημέρωσή τους και τη σύνταξη των σχετικών ταξιδιωτικών τους προγραμμάτων, ενώ ταυτόχρονα θα προωθηθούν για ανάρτηση σε Ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές εφημερίδες, για την ενημέρωση του κοινού

 

  1. Παρακαλούμε και προσκαλούμε, τυχόν άλλους, Φορείς, Συλλόγους, Ενώσεις, Σωματεία, κλπ, που ενδιαφέρονται για να γίνουν ‘’συνανάδοχοι’’ ή να τελέσουν εκκλησιασμούς, στους συγκεκριμένους ναούς, να παραστούν στη σύσκεψη.