ΣΟΚ Κλέβουν για να φάνε;

Σοκάρει η εικόνα των Ελλήνων κακοποιών, οι οποίοι μπαίνουν στα σπίτια για να κλέψουν φαγητό.

Όταν εδώ και χρόνια κάνουμε αναφορά σε αυτό το είδους των κακουργηματικών πράξεων, πολλοί ήταν αυτοί που μας κατηγόρησαν για λαϊκισμό.

untitled-paral-11222Δυστυχώς όμως, όσο η ανεργία μεγαλώνει και η φτώχεια θεριεύει (και μακάρι να βγούμε ψεύτες) τα φαινόμενα κάποιοι από τους συμπολίτες μας να χάνουν την ζωή τους γιατί οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι τους για να κλέψουν φαγητό θα αρχίσουν να “παίζουν” στα δελτία ειδήσεων.

Ποιο συγκεκριμένα σε άρθρο μας στην xanthitimes.gr είχαμε γράφει ότι στα χρόνια της επίπλαστης ευμάρειας, οι Έλληνες πολίτες, έκρυβαν τα τιμαλφή τους για να μην πέσουν θύματα ληστείας. Δυστυχώς από εδώ και πέρα οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να βάζουν τις σακούλες με τα τρόφιμα κρυφά στο σπίτι τους.

Κανένας πλέον δεν είναι βέβαιος πόσα πεινασμένα μάτια παρακολουθούν τις οικογένειες που μεταφέρουν τα ψώνια στο σπίτι τους.

Αν αυτά τα δείγματα δεν είναι προειδοποιητικό καμπανάκι τότε τι είναι;

Μάλλον οι κυβερνώντες θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ όψι τους ότι οι Έλληνες πολίτες πεινάνε και η πείνα είναι κακός σύμβουλος.

Αδιάψευστος μάρτυρας τα καθημερινά δελτία τύπου της Αστυνομίας.

Συνελήφθη σήμερα, 19-10-2016, τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, 25χρονος ημεδαπός διότι διέρρηξε οικία αφαιρώντας από το εσωτερικό της μία ηλεκτρική συσκευή, διάφορα οικιακά είδη και τρόφιμα. Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του δράστη, 6 διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.