Και άλλη επίθεση από αδέσποτα σκυλιά σε συμπολίτισσα μας. Όπως αναφέρει η xanthinews.gr σκυλιά επιτέθηκαν σε ποδηλάτησα και την τραυμάτισαν. 

Το μόνο βέβαιο σε όλη την ιστορία είναι ότι το πρόβλημα λύνεται μόνο με πολιτική πρωτοβουλία. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στους αρμόδιους του δήμου Ξάνθης ότι κρυβόμενοι πίσω από τον νόμο δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα.

Είναι καιρός να κινηθούν και να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Άλλωστε πολιτική ίσον ρίσκο. Αν δεν ρισκάρουν τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια.

Πια πολιτική και πιο ρίσκο θα πάρουν, αφορά τους ίδιους. Οι δημότες δεν θέλουν να κινδυνεύουν από τα αδέσποτα.

Απίστευτο και όμως αληθινό… δεν έχουν σταματημό τα περιστατικά με τα αδέσποτα σκυλιά στον Δήμο της Ξάνθης. Χθες το απόγευμα αγέλη αδέσποτων σκυλιών αφού πρώτα επιτέθηκε σε ποδηλάτες χωρίς «επιτυχία» στην συνέχεια στράφηκε σε νεαρή κοπέλα που περνούσε από το σημείο και την δάγκωσαν στα πόδια… Το περιστατικό συνέβη στην Χρύσα και ευτυχώς από τα διπλανά σπίτια βγήκαν κάτοικοι και απομάκρυναν τα σκυλιά περιθάλποντας παράλληλα το κορίτσι το οποίο παρέλαβε αργότερα η μητέρα του για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο