Πρέπει να πούμε ότι νοιώθουμε καλά και ότι οφείλουμε ένα ευχαριστώ εκ μέρους των Ξανθιωτών στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, όχι γιατί κάνει την δουλειά του, άλλωστε είναι υποχρεωμένος από την ευθύνη του απέναντι στους Ξανθιώτες, αλλά γιατί σαν xanthitimes.gr ασχολούμαστε και με τα μικρά και καθημερινά προβληματάκια που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

Άρα το ευχαριστώ των Ξανθιωτών που μεταφέρουμε είναι γιατί σε αρκετές περιπτώσεις, ο δήμος αντέδρασε μετά από  δημοσιεύματα μας.

Αναφερόμαστε στο πεζοδρόμιο της οδού 40 εκκλησιών όπου συμπολίτες μας ενημέρωσαν ότι ξεκίνησε η αποκατάσταση του, για το πάρκο στην είσοδο της πόλης στον Φόρο όπου μετά από δημοσίευμα μας, την επομένη είδαμε υπαλλήλους του δήμου να καθαρίζουν και φυσικά στο πεζοδρόμιο της Ηλιουπόλεως όπου κάδοι απορριμάτων εμποδίζουν την διέλευση των μανάδων με τα καροτσάκια των παιδιών τους.

Στην τελευταία βέβαια περίπτωση ο δήμος και ποιο συγκεκριμένα οι Τεχνικές Υπηρεσίες δεν ήθελαν να δικαιώσουν την xanthitimes.gr και ασχολήθηκαν με άλλο πεζοδρόμιο βγάζοντας μάλιστα και σχετική ανακοίνωση.

Αυτό δεν μας πειράζει καθόλου, δουλειά να γίνεται και ας μη γίνεται εκεί που εμείς γράφουμε.

Βέβαια στην τρίτη περίπτωση, δηλαδή στην Ηλιουπόλεως, τα πράγματα είναι δύσκολα. Που να μπουν τα βαρέλια για να ελευθερωθεί το πεζοδρόμιο;

Αλλά δόξα τω θεό, οι δημοτικοί σύμβουλοι, είναι οι εκλεκτοί των Ξανθιωτών, άρα έχουν παραπάνω μυαλό από τους υπόλοιπους, άρα θα βρούνε λύση.

Όπως και να έχει το πράγμα, είτε είναι υποχρεωμένοι είτε όχι οι δημοτικοί άρχοντες, αρκεί που γίνονται μικρά βηματάκια.