Με αυτή τη φράση ο Χ. Καπαγερίδης απάντησε σε όσα ανέφερε ο συνδικαλιστής των αστυνομικών της Ξάνθης Χατζηαντωνίου Πέτρος, ο οποίος σε τοπικό μέσο ενημέρωσης ανέφερε ότι είναι τακτική του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού τους οργάνου να μην συνομιλούν με την Χ.Α.

Ο Χ. Καπαγερίδης ανέφερε ότι δυστυχώς για τον τόπο, κάποιοι συνδικαλιστές, βάζουν πρώτα το κομματικό συμφέρον από αυτό των συναδέλφων τους.

Αυτό το ανέφερε γιατί  συνδικαλιστές της αστυνομίας αρνήθηκαν να δουν τους βουλευτές της Χ.Α. προκειμένου να μεταφέρουν τα προβλήματα τους στην Βουλή, σημειώνοντας ότι οι βουλευτές με τις πολλές ερωτήσεις τους και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την Ξάνθη, παλεύουν για να ελευθερωθεί ο τόπος από τα μνημόνια και τους λαθρομετανάστες.

Σχολιάζοντας τα χθεσινοβραδινά γεγονότα με την σύλληψη των λαθρομεταναστών στην κεντρική πλατεία, αφού συνεχάρη τους αστυνομικούς για την επιτυχία τους, σημείωσε ότι είναι γνωστό πώς μεταξύ των λαθρομεταναστών μπαίνουν σε μία χώρα σκορποχώρι και πράκτορες της Τουρκίας.

Για να καυτηριάσει στην συνέχεια την πολιτική της κυβέρνησης η οποία ενώ αφήνει τα σύνορα της χώρας απροστάτευτα, έκανε τα πάντα για να αποκόψει την είσοδο στην χώρα μας τους πραξικοπηματίες της Τουρκίας.

Ακολούθως ο κ. Καπαγερίδης έκανε αναφορά στις προσπάθειες κάποιων κομμάτων να ανακόψουν το έρεισμα που έχει στους απογοητευμένους από τις πολύ κακές πολιτικές των άλλων κομμάτων, πολίτες η Χ.Α. για να συμπληρώσει ότι τα προβλήματα θέλουν λύση και όχι οι επιλογές των πολιτών. Λογικό είναι να έρχεται η Χ.Α. για να γεμίσει τα κενά των κακών πολιτικών.