Ο Γ. Πεταλωτής στο Facebook. 

 

Χθες επισκέφθηκε την Κομοτηνή πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ , έχοντας μάλιστα ένα πολύ σφιχτό πρόγραμμα σε επιχειρήσεις κυρίως συναφείς της αρμοδιότητάς του.
Και με μεγάλη χαρά…διαπίστωνε κανείς ότι οι χρόνιοι κομματικοί τοπικοί ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ , ενώ τον ίδιο Υπουργό όταν συνόδευε τον τότε Πρωθυπουργό Παπανδρέου στην Κομοτηνή σε ημερίδα για την αγροτική ανάπτυξη , του πετούσαν πέτρες, ναι ΠΕΤΡΕΣ !!! εχθές τον συνόδευαν όλη τη μέρα περιχαρείς και μάλιστα στο τέλος τον είχαν κεντρικό ομιλητή σε κομματική τους εκδήλωση.

Στις επιχειρήσεις δε που πήγαν, προφανώς αφενός μεν για τα capital controls που επιβλήθηκαν μετά την 17ωρη διαπραγμάτευση Τσίπρα δεν ρώτησαν αν προκαλούν ασφυξία και ακόμη πιο ειδικά όταν για κάποιες από αυτές όπως η ζυθοποιία ΒΕΡΓΙΝΑ όταν η κυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων ΠΑΣΟΚων ήρε στη Βουλή απογορεύεσεις που ίσχυαν από την εποχή του Όθωνα και ενίσχυαν τις μεγάλες ξένες ζυθοποιίες (απαγόρευση στις ντόπιες εμφιάλωσης άλλων ποτών πχ τσαγιού, νερού κλπ πλην μπύρας), ο ΣΥΡΙΖΑ τις καταψήφιζε. Παρόλα αυτά η φωτογράφηση χθες γινόταν μπροστά στις νέες αυτές παραγωγές.

Πάντως , έστω κι έτσι υπάρχει μια βελτίωση…
Από τις ΠΕΤΡΕΣ στις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ …