Ε. Γκίκας: «Η Αστυνομία της Ξάνθης δεν φοβάται κανέναν»

 

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΜΩΣ;

 

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία πρώην αστυνομικού της Ξάνθης που λέει ότι οι αστυνομικοί φοβούνται να πάνε στο Δροσερό για να επιβάλλουν τον νόμο.

Η καταγγελία  του πρώην αστυνομικού της Ξάνθης έγινε όταν δεκάδες συμπολίτες μας κατήγγειλαν στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» στον super fm και τον Αλέξανδρο Παυλικιάνο την απαίσια συμπεριφορά των συμπολιτών κατοίκων του Δροσερού, οι οποίοι όταν έχουν γάμους και γλέντια, βάζουν τόσο ισχυρά ηχοσυστήματα που «ταράζουν» στην κυριολεξία την οικογενειακή γαλήνη των συμπολιτών μας στην Ξάνθη.

Οι καταγγελίες που δεχτήκαμε ήταν από την περιοχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Λευκού Πύργου, την Α. Παπανδρέου και την περιοχή κοντά στο Ζήτα Παλλάς.

Επίσης. μέσα στα καταγγελλόμενα από τους συμπολίτες μας. καταγράψαμε την απαίσια συμπεριφορά, όπως λένε, των ανδρών που ήταν στο τηλεφωνικό κέντρο «100» οι οποίοι ενοχλημένοι, από την «ενόχληση» των συμπολιτών μας, μίλησαν άσχημα και στις πολλαπλές κλήσεις δεν σήκωναν το τηλέφωνο.

Αυτές τις καταγγελίες των συμπολιτών μας άκουσε ο πρώην αστυνομικός της Ξάνθης και εκτός αέρα μας είπε ότι οι αστυνομικοί της Ξάνθης, όταν στο Δροσερό γίνεται γλέντι δεν τολμούν να πάνε για να τους πούνε να χαμηλώσουν την μουσική τους και να μην ηχορυπαίνουν.

Με βάση αυτήν την καταγγελία, ρωτήσαμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Γκίκα Ευάγγελο, αν αυτές οι καταγγελίες των συμπολιτών μας αλλά και ενός πρώην στελέχους της αστυνομίας ευσταθούν. Μας απάντησε ότι «η αστυνομία της Ξάνθης δεν φοβάται κανέναν».

 

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ;

 

Οι καταγγελίες στην εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ, έλαβαν χώρα την περασμένη Δευτέρα.

Η δήλωση του Αστυνομικού Διευθυντή έγινε την Τρίτη.

Την Τετάρτη στο Δροσερό έγινε πανικός από την ηχορύπανση.

Την Πέμπτη και Παρασκευή, οι καταγγελίες των πολιτών στην εκπομπή συνεχίστηκαν.

Σήμερα (12-10-16) και ώρα 22.00 που γράφετε το άρθρο, ο γράφων έχει την ατυχία να μένει στην περιοχή Πούρναλικ και σε έναν παράλληλο δρόμο της οδού Βότση.

O γράφων προσπάθησε να ενημερώσει την Ηλεκτρονική Εφημερίδα xanthitimes.gr αλλά στάθηκε αδύνατο γιατί από τις 17.00 στην οδό Βότση, στήθηκε τρικούβερτο γλέντι από τους «γείτονες» μουσουλμάνους  που δεν σέβονται τίποτε και γράφουν τους νόμους και την γαλήνη της περιοχής στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Ο γράφων σταμάτησε την εργασία του γιατί ήταν αδύνατο να προσηλωθεί στην δουλειά του. Έφυγε από το σπίτι του γιατί εκτός του ότι δεν μπορούσε λόγω τη ηχορύπανσης να συγκεντρωθεί για να κάνει την δουλειά του, ήταν αδύνατο λόγω της ηχορύπανσης να μείνει μέσα στο σπίτι του, παρ όλο που κλειδαμπαρώθηκε στην κυριολεξία.

Επέστρεψε στο σπίτι του περίπου στις 22.00 αλλά δυστυχώς για τον ίδιο και τους γείτονες του, «άναψε» το γλέντι και ήταν αδύνατο να συγκεντρωθεί να κάνει την δουλειά του.

Ως νομοταγής πολίτης που σέβεται τους νόμους του κράτους και που αφελώς πιστεύει όπως και τόσοι άλλοι συμπολίτες του στην Ξάνθη, ότι η αστυνομία θα τον προστατεύσει, πείρε το 100 για πρώτη φορά  ακριβώς στις 21.50. Απάντησε ο αστυνομικός και μόλις ο γράφων έδωσε τα στοιχεία του και την περιοχή, ο αστυνομικός άλλαξε την χροιά της φωνής του. Προφανώς τον είχε «ζαλίσει» η γειτονιά. Δεσμεύτηκε ότι θα στείλει το περιπολικό να σταματήσει την έντονη ηχορύπανση.

Όταν ξανακάλεσε ο γράφων από το κινητό του στις 22.16 το «100» δεν απάντησε. Προφανώς ο αστυνομικός είδε ότι τον καλεί ο ίδιος αριθμός τηλεφώνου.

Στις 22:17 ο γράφων κάλεσε τον Αστυνομικό Διευθυντή, δεν του ανέφερε την ανάρμοστη  συμπεριφορά του αστυνομικού που έχει την υποχρέωση να απαντάει στου πολίτες που ζητούν συνδρομή, και ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής δεσμεύτηκε ότι η αστυνομία της Ξάνθης θα ανταποκριθεί.

Η ψυχολογική βία της ηχορύπανσης σταμάτησε ακριβώς στις 23.00.

Δεν γνωρίζουμε αν οι άνδρες της αστυνομίας ήταν απασχολημένοι σε κάτι σοβαρότερο και επιλείφθηκαν του συμβάντος. Οι πολίτες το αντιλαμβάνονται αυτό και δείχνουν κατανόηση στο προσωπικό της αστυνομίας ή αν, απλά οι «συμπολίτες» μουσουλμάνοι έκαναν το κέφι τους σε βάρος της κοινωνίας και σταμάτησαν να ηχορυπαίνουν.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

 

1ον: Οι Δροσερίτες και οι Πουρναλικιώτες «συμπολίτες» μας ηχορυπαίνουν όπου και όποτε γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό και να σέβονται κανέναν.

2ον: Οι καταγγελίες των συμπολιτών μας ευσταθούν πέρα για πέρα αφού και ο γράφων νοιώθει στο πετσί του την ηχορύπανση και την απραξία της αστυνομίας.

3ον: Ελπίζουμε μόνο να μην ισχύει αυτό που κατήγγειλε πρώην αστυνομικός της Ξάνθης ότι δηλαδή η αστυνομία φοβάται να εφαρμόσει τον νόμο στο Δροσερό και το Πούρναλικ. Εκφράζονται φόβοι εξ αιτίας των γεγονότων ότι πιθανών ισχύει.

4ον: Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι οι πολίτες είναι ανυπεράσπιστοι.

5ον: Είναι απορίας άξιο γιατί η αστυνομική αρχή δεν ζητά την συνδρομή της εισαγγελίας Ξάνθης και αυτεπάγγελτα να δώσει μία και έξω λύση στο πρόβλημα των συμπολιτών μας οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν δικά τους σοβαρά προβλήματα και ψάχνουν εναγωνίως λίγη γαλήνη και ηρεμία.

6ον: Πώς είναι δυνατόν οι ίδιοι αστυνομικοί, εφαρμόζουν τους νόμους στο ακέραιο και κλείνουν μαγαζιά για ηχορύπανση αφήνοντας χωρίς μεροκάματο εργαζόμενους και αφεντικά και δεν παρεμβαίνουν στους κατά συρροή παρανομούντες για ηχορύπανση Δροσερίτες και Πουρναλικιώτες.

7ον: Αν η αστυνομία δεν προστατεύσει τους πολίτες, τότε ποιος θα το κάνει; Μήπως οι ίδιοι οι πολίτες  παίρνοντας τον νόμο στα χέρια τους όπως πριν από δύο χρόνια συμπολίτης μας στο Πούρναλικ πείρε το δίκαννο και τελευταία στιγμή των σταμάτησαν οι γείτονες από το κακό που θα τον έβρισκε;

8ον: Μήπως να πάνε οι πολίτες στο Προξενείο για να επιβάλει τον νόμο στους Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους το θρήσκευμα; (Αυτό το τελευταίο ακούγεται όλο και περισσότερο από τους Χριστιανούς συμπολίτες μας).

Όποια και αν είναι η αλήθεια η πίκρα στους κατοίκους της Ακριτικής Θράκης είναι αποτυπωμένη.

Η Αθήνα να εγκαταλείψει την Θράκη και ιδιαίτερα την Ξάνθη, είναι αναμενόμενο αλλά και οι ίδια η Ξάνθη να αφήνει στο έλος του κάθε …ορεξάτου, πάει πολύ.

Έλεος κύριοι της Εξουσίας. ΕΛΕΟΣ.