Λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει «διαλύσει» ερωτικές αλλά και φιλικές σχέσεις δίνει πλέον το Messenger του Facebook.

Το facebook μέσω μιας νέας λειτουργίας δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να πραγματοποιούν απόρρητες συνομιλίες με άλλους χρήστες.

Έτσι, αν έχετε να κρύψετε κάτι ή αν επιθυμείτε κάποια συνομιλία σας να μην γίνει γνωστή σε περίπτωση που το κινητό σας τηλέφωνο έχει πέσει σε λάθος χέρια, το Facebook έχει τη λύση.

Αυτό που πρέπει να κάνει κανείς, σύμφωνα με το unilad.co.uk, είναι  να επεξεργαστεί τις ρυθμίσεις του messenger ενεργοποιώντας την «Απόρρητη συνομιλία» και στέλνοντας το μήνυμά του στον παραλήπτη. Αυτό που ουσιαστικά κάνει η συγκεκριμένη λειτουργία είναι να διαγράφει το μήνυμα που έχεις σταλεί μέσα σε 5′, 10′ ή και 30′ δευτερόλεπτα από την ανάγνωσή του από τον παραλήπτη.

Γράφοντας λοιπόν το κρυφό μήνυμα, ενεργοποιείται πάνω από το κείμενο η ένδειξη της απόρρητης συζήτησης, ενώ εκτός από τα emoji, την εισαγωγή φωτογραφιών και τοποθεσίας, προστίθεται στις επιλογές και ένα χρονόμετρο, με το οποίο μπορεί να καθοριστεί ο χρόνος  που θα είναι ορατή η συνομιλία.

Παράλληλα, η χρήση της «απόρρητης συνομιλίας» ισχύει και για συνομιλίες που έχουν γίνει στο παρελθόν και θες να αποκρύψεις, χωρίς ωστόσο να τις διαγράψεις.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, οι συνομιλίες μας  γίνονται πιο ασφαλείς και πιο προσωπικές.