Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

1972533_447873882012056_1934683128_n-smallΣέβομαι και εκτιμώ τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος με την δήλωση του στέλνει το μήνυμα ότι μετά την συνάντηση των δύο κομμάτων του συνασπισμού που κυβερνά τον τόπο με την ιεραρχία της εκκλησίας, πρέπει να «καταλαγιαστεί» το θέμα και κανένας να μην χαρακτηριστεί νικητής ή νικημένους και σαφέστατα ο Π. Καμένος ξεκαθάρισε από την αρχή τις θέσεις του και είναι προς τιμήν του αλλά…

Όπως η εκκλησία, τα ΜΜΕ και οι δύο αρχηγοί σέβονται το αποτέλεσμα της συνάντησης, έτσι και θα πρέπει ο άνθρωπος που παριστάνει τον Υπουργό Ν. Φίλης, να «μαζωχτεί» και να μην σπέρνει την διχόνοια στον Ελληνικό λαό και να μην βάζει φιτιλιές στην γαλήνη του τόπου που υφίσταται τα πάνδεινα από την ανίκανη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Επιτέλους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα πρέπει, τουλάχιστον σε ότι αφορά την γαλήνη και ομοψυχία του λαού, να βάζουν βέτο στις ιδεοληψίες κάποιων στελεχών της κυβέρνησης, για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Εν κατακλείδι, δεν αρκεί να θέλουν οι δύο αρχηγοί των παρατάξεων που συγκροτούν την κυβέρνηση, η εκκλησία και ο λαός.

Για να υπάρξει η γαλήνη,  θα πρέπει και ο κ. Φίλης να πάψει να δυναμιτίζει τις ήδη κακοποιημένες ψυχές των προδομένων Ελλήνων εκτός…

Αν αυτό είναι στην λογική του κ. Τσίπρα για να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη και να την αποσπά από τα σοβαρά προβλήματα που οι συμπολίτες μας, καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με το ξεσπίτωμα τους.

Αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια του κ. Κουίκ να προσπαθεί να κρατήσει ισορροπία σε δύο λογικές αντίθετες και που συνοψίζονται στο ότι ο ένας θέλει να καταστρέψει ότι έχει σχέση με τον Ελληνισμό και ο άλλος να προσπαθεί να κρατήσει τα πιστεύω του μέσα στην λαίλαπα και την εφαρμογή πολιτικών.

Κύριε Κουικ, αντιλαμβάνονται όλοι ότι ο κ. Φίλης βγάζει από τα δύσκολα ανεπαρκείς πολιτικές αλλά, φτάνει.