Στο τιμόνι του Εθνικού μετά από 6 χρόνια επιστρέφει ο Σάκης Παπαράδης ο οποίος αντικατέστησε τον Βασίλη Τσιομλεκίδη.

Να θυμήσουμε πως ο Σάκης Παπαράδης είχε ανεβάσει τη σεζόν 2014-15 τον ΑΟ Μαΐστρου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και αποχώρησε από την ομάδα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τον Νοέμβριο του 2015.

Η τότε ανακοίνωση του  Α.Ο. Μαΐστρου:

«Ο Α.Ο. Μαΐστρου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους κ. Σάκη Παπαράδη και κ. Γιάννη Μιχαηλίδη.

Έπειτα από 14 μήνες κοινής πορείας, κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής. Σε αυτό το διάστημα πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, καθώς και την δημιουργία σταθερών υποδομών για το αύριο του συλλόγου. Ο Α.Ο. Μαΐστρου ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Σάκη Παπαράδη και Γιάννη Μιχαηλίδη για την βοήθεια και την άριστη συνεργασία τους. Ευχόμαστε σε αυτούς καλή σταδιοδρομία και επιτυχία.

Ο Α.Ο. Μαΐστρου συνεχίζει την πορεία του με προσωρινό προπονητή τον κ. Τσίπτσιο Αλέκο και βοηθό του τον γυμναστή κ. Σταυρουλάκη Κώστα».

Τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά ο Σάκης Παπαράδης ο οποίος είναι και κάτοχος διπλώματος της UEFA αναλαμβάνει την ηγεσία του Εθνικού.

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. ΠΑΠΑΡΑΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ως προπονητή της ανδρικής ομάδας.Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Πηγή: e-evros.gr