Πληροφορηθήκαμε ότι έγινε η ένσταση του μειοδότη κατά του διαγωνισμού για την εκμετάλλευση του κάμπινγκ Μυρωδάτου.

Ο επαγγελματίας ορθώς κάνει την ένσταση του για τον διαγωνισμό όμως, η ιστορία δεν πρέπει να τραβήξει σε μάκρος και επιτέλους η περιοχή να πάρει μία ακόμη οικονομική ανάσα τώρα που ο τροχός «γυρίζει».

Από την πλευρά τους οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες, με τις υπηρεσίες του Δήμου, να προχωρήσουν τάχιστα στις γραφειοκρατικές διαδικασίες και επιτέλους να ξεκινήσει η επένδυση.

Λέμε τώρα που ο «τροχός γυρίζει», στην λογική ότι οι από Βορά γείτονες μας έμαθαν το Μυρωδάτο και τις δυνατότητες που δίνει να περνούν καλά οι τουρίστες και να μένει και κάτι στην περιοχή. Αν δεν μπορέσει να τους κρατήσει το Μυρωδάτο…»μην τον είδατε τον Παναή».

Στο δήμο Αβδήρων υπάρχει κακό προηγούμενο με επενδύσεις όπως στο γεωθερμικό πεδίο, στα Λουτρά, σε θερμοκηπιακές μονάδες, περσινούς διαγωνισμούς για το ίδιο το κάμπινγκ που δεν τελεσφόρησαν.

Φέτος να μην δούμε μία από τα ίδια. Οι καιροί είναι δύσκολοι και αυτό που πρέπει να κάνει ο δήμος και οι συνεργαζόμενες με αυτόν υπηρεσίες ας το κάνει. Ας «κουνηθούν» επιτέλους οι υπηρεσίες και να δώσουν την δυνατότητα στον επενδυτή αλλά και στην περιοχή να πάρει μία οικονομική ανάσα επιπλέον.