Ο Δήμος Αλεξανδρούποληςανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση μίσθωσης έργου δέκα (10) ατόμων για την διαχείριση του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας»της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη.

Δείτε  αναλυτικά τις θέσεις παρακάτω:

(2 άτομα) Γυμναστής: Από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31η Δεκεμβρίου 2016 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος(Αλεξανδρούπολη).

(1 άτομο) Γυμναστής Παραδοσιακών χορών: Από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31η Δεκεμβρίου 2016 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος (Σουφλί).

(1 άτομο) Δάσκαλος Χορού: Από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31η Δεκεμβρίου 2016 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος (Αλεξανδρούπολη).

(1 άτομο) Δάσκαλος Κλαρίνου: Από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31η Δεκεμβρίου 2016 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος(Αλεξανδρούπολη).

(1 άτομο) Δάσκαλος Πιάνου: Από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31η Δεκεμβρίου 2016 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος(Αλεξανδρούπολη).

(1 άτομο) Μαθηματικός: Από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31 η Δεκεμβρίου 2016 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος (Σουφλί).

(1 άτομο) Φιλόλογος: Από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31η Δεκεμβρίου 2016 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος(Σουφλί). 

(1 άτομο) Φυσικός: Από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31η Δεκεμβρίου 2016 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος(Σουφλί).

(1 άτομο) Διαιτολόγος: Από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31η Δεκεμβρίου 2016 με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος(Αλεξανδρούπολη).

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση από τη σελίδα του δήμου κάνοντας κλικ εδώ.

e-evros