Πολλές είναι οι περιπτώσεις αγροτικών οικογενειών ανά την Ελλάδα, οι οποίες δεν κατάφεραν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο λόγω… οφειλών!

Όπως κατήγγειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), Βάκης Τσιομπανίδης, ο ίδιος δεν κατάφερε να πάρει την βεβαίωση που πιστοποιεί ότι είναι κατ’ επάγγελμα αγρότης. Η βεβαίωση αυτή όμως αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση στην αίτηση εγγραφής παιδιών στα ολοήμερο δημοτικό σχολείο. Ως εκ τούτου, ο γιος του προέδρου, αλλά και πολλών άλλων αγροτών δεν κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση σε ολοήμερο σχολείο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι οφειλές του κου Τσιομπανίδη αφορούν στο ΚΕΠΠΥΕΛ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ) και η καταγγελία του στο Facebook έχει ως εξής:

Τελικά δεν μου γράψανε τον γιο μου στο ολοήμερο δημοτικό σχολείο γιατί λόγο οφειλών μου στον ΟΓΑ το ΚΕΠΠΥΕΛ δεν μου χορηγεί βεβαίωση πως είμαι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης….Πόσο μεγάλη αλητεία είναι αυτό Αποστόλου να χρωστάω την προσωπική μου ασφάλεια και να μην μπορώ να γράψω τα παιδιά μου στο ολοήμερο δημοτικό σχολείο; Και τι είναι ο αγρότης Αποστόλου λίπασμα ή πολλαπλασιαστικό υλικό που τον στέλνεις στο ΚΕΠΠΥΕΛ να βεβαιώσει τα αυτονόητα…..ΚΕΠΠΥΕΛ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ….Αποστόλου είσαι εκβιαστής και αλήτης που χρησιμοποιεί τα παιδιά των αγροτών ως ομήρους για να εισπράξει το κράτος χρήματα να ταΐζει τον μετακλητό και μη κομματικό στρατό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Φυσικά και θα κινηθώ νομικά προσωπικά εναντίων σου και φυσικά θα με αποζημιώσεις κάποτε φίλε Αποστόλου……..Άντε γιατί παρατράβηξε με τα πλουσιόπαιδα της φασιστεράς.