Το γραφείο της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» χτυπήθηκε εχθές 13-9-2016 πολύ νωρίς το πρωί, από τα γνωστά-άγνωστα κέντρα εξουσίας, εκείνα που υπηρετούν και επιδιώκουν τον αφανισμό των Ελλήνων.

Το σπάσιμο του υαλοπίνακα του γραφείου μας τα ξημερώματα της Τρίτης, δηλώνει τον πανικό όλων όσων φοβούνται την ένωση των Ελλήνων απανταχού της γης.
Γνωστοποιούμε σε όλους όσους κρύβονται μέσα στην ανωνυμία τους, πως εμείς οι αυτόχθονες Έλληνες, συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική την ένωση όλων των Ελλήνων και ξεχρεώνουμε όλο τον Ελληνικό λαό, από όλες τις βεβαιωμένες και εκκαθαρισμένες οφειλές του, στο Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, τις Τράπεζες, την Δ.Ε.Η και το νερό.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» καλεί όλους τους δημότες του Δήμου Ορεστιάδας να έρθουν από τα γραφεία μας, τα οποία βρίσκονται στην οδό Εμμανουήλ Ρήγα 49 και Αναγεννήσεως 128 να ενημερωθούν και να αποδείξουν στην παγκόσμια κοινότητα πως ο Ελληνισμός δεν υποχωρεί στα σκοτεινά σχέδια των εχθρών της Πατρίδας μας και εργάζεται για τη δόμηση της Ελλάδας του Φωτός που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.