Παπανδρέου και Βενιζέλος άφησαν τους υπαλλήλους τους απλήρωτους. Θα νοιάζονταν για τους πολίτες;

 

Γεννάτε το ερώτημα αν τελικά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν τον τόπο την τελευταία δεκαετία  και ήρθαν να «σώσουν» τους Έλληνες πολίτες από το οικονομικό αδιέξοδο που οι ίδιοι μαζί με την ΝΔ τους οδήγησαν, είχαν την ικανότητα να νοικοκυρέψουν πρωτίστως το ίδιο το «σπίτι» τους αφού όπως δείχνουν τα πράγματα άφησαν απλήρωτους τους ίδιους τους υπαλλήλους τους, αλλά, αποδεικνύει από την άλλη μεριά την πολιτική ανωριμότητα των Ελλήνων ψηφοφόρων, όταν αυτοί οι «μπαταξήδες» έρχονταν να ζητήσουν την ψήφο τους και οι Έλληνες ψηφοφόροι «ελαφρά την καρδία» την έδιναν.

 

Ικανοποιήσει επικρατεί στις Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών  του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια ΑΜΘ για την έκβαση που έχει η προσφυγή τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη για τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις που τις οφείλει το ΠΑΣΟΚ.

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια και οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ και ποιο συγκεκριμένα ο Γραμματέας του κόμματος την περίοδο που ήταν πρόεδρος ο Β. Βενιζέλος, Ν. Σαλαγιάνης, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 23 Σεπτεμβρίου.

Για την ιστορία, οι υπάλληλοι που κρατούσαν τις γραμματείες των Νομαρχιακών του ΠΑΣΟΚ απολύθηκαν χωρίς να αποζημιωθούν. Προσέφυγαν στην δικαιοσύνη και ορίστηκε δικάσιμος οπότε τελικά θα ξεκαθαρίσει αν ήταν υπάλληλοι των Νομαρχιακών Επιτροπών ή του κόμματος και ως εκ τούτου θα αποφασισθεί ποιος θα τους  καταβάλλει και την αποζημίωση