Αυτή η καινούργια αρρωστημένη μόδα φτάνει στο ύψιστο διεστραμμένο σημείο για τους κύκλους των ομοφυλοφίλων, να παίρνουν δηλαδή σερβιρισμένες χημικές ουσίες για να αυξάνουν τις ανώμαλες σεξουαλικές τους επιδόσεις.

 

Η μόδα αυτή έχει επιβάλει στην σύγχρονη ψυχολογία ένα άγριο κυνηγητό όλο και μεγαλύτερης ηδονής. Έτσι για να επιτύχουν υψηλές επιδόσεις της ανώμαλης σεξουαλικότητας έχουν σερβίρει τελευταία το λεγόμενο Chem-Sex.

Όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα, στα πάρτι σεξουαλικής διέγερσης χρησιμοποιούσαν τις ακόλουθες ουσίες οι οποίες είναι πολύ διαδεδομένες στην σημερινή αποπροσανατολισμένη νεολαία όπως: GHB/GBL, Ecstasy, Poppers, Crystal Meth, η επίδραση των όποιων κρατούσε επί μέρες.

Σχετικά κυκλοφορεί στην Αγγλία το παρακάτω τρέιλερ όπου, μόλις παίρνεις αυτήν την ουσία καταλαμβάνεσαι από μια κατάσταση εφορίας και απελευθέρωσης από κάθε αναστολή για να πάρεις μέρος σε σεξουαλικό όργιο. Υπάρχουν ιατρικές ανακοινώσεις από διεθνείς ιατρικούς φορείς που επισημαίνουν την μεγάλη επικινδυνότητα αυτών των ουσιών που καταστρέφουν την εσωτερική συνοχή του οργανισμού και προκαλούν περιπλοκές παρενέργειες στην υγεία.