Πανηγυρικός Εορτασμός στον Ι.Ν.Ιωακείμ και Άννης( ΘΕΡΜΕΣ)

  1. Την 9η Σεπ.2016 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), στο πλαίσιο του προγράμματος ‘’Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια Ν. Ξάνθης 2016’’, θα τελεστεί από ώρας 07:30-10:45, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμονος, στον εορτάζοντα Ι.Ν. των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, στις Θέρμες (ΛΟΥΤΡΑ).

 

 

  1. Όσοι και όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον εκκλησιασμό, προσκαλούνται και παρακαλούνται να προσέλθουν.
  2. 3. Tο Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ως ‘’ανάδοχος’’ του Ι.Ν, εξασφάλισε δύο (2) λεωφορεία, (δωρεάν μεταφορά), τόσο για τα μέλη του όσο και για τους λοιπούς επιθυμούντες, με τόπο – ώρα αναχώρησης   :

 

α. Έμπροσθεν ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ αγοράς ( 40 Εκκλησιών ).

β.  07:45 :ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ. ( καμία αναμονή).

 

  1. Δηλώσεις συμμετοχής, για όσους επιθυμούν να κινηθούν με λεωφορείο (δωρεάν), παρακαλούμε να απευθύνονται, με email ή καλώντας στα κινητά τηλέφωνα: 6937100910 (Πρόεδρος) και 6937409943 ( Αντιπρόεδρος), όπως και στα τηλέφωνα των ‘’ Αναδόχων’’ Συλλόγων για τα μέλη τους, μέχρι και την 8η Σεπ. ‘16 (ΠΕΜΠΤΗ:12:00).

 

 

  1. 5. Μετά τη Θεία Λειτουργία, θα προσφερθεί από την ΕΑΑΣ, για όλο το εκκλησίασμα, καφές και συνοδευτικά εδέσματα. Στη συνέχεια, κατόπιν δηλώσεων, θα επακολουθήσει ( με ατομική επιβάρυνση), ομαδικό γεύμα στις γειτονικές ταβέρνες. (με ειδική εκπτωτική τιμή) .

 

  1. 6. Επιστροφή το ένα λεωφορείο μετά τον καφέ και το άλλο, μετά το γεύμα, με ώρα αναχώρησης /επιστροφής : 13:15.( εκτιμώμενη).
  2. Νεώτερη Πληροφόρηση : από την ιστοσελίδα :www.eaasxanthis.gr.