ΘΑΡΡΟΣ ‘Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ;

Πραγματικά μας έχει εκπλήξει ο κ.Δημαρχόπουλος.

Μερικοί λένε ότι είναι θράσος, άλλοι ότι είναι κλασσικός διπολισμός, εμείς τον συγχαίρουμε για το θάρρος και το κουράγιο του.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να παραδέχεσαι ότι ο Δήμος Ξάνθης είναι μπάχαλο.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να καταγγέλλεις τους προκατόχους σου για τις παραλείψεις τους (και όχι «παραλήψεις» τους δάσκαλε που δίδασκες), που τόσα χρόνια καταγγέλλει η αντιπολίτευση.

Θέλει κουράγιο να καταγγέλλεις τους προκατόχους σου Αμοιρίδη και Στυλιανίδη ότι έφεραν τη πόλη σε τέτοια χάλια που δεν μπορεί ο κ.Δημαρχόπουλος να συμμαζέψει. Που σε ξεγέλασαν και προεκλογικά αυτοδιαφημιζόσουν σαν συνέχειά τους.

Θέλει κουράγιο να καταγγέλλεις τους αντιδημάρχους σου, τους συμβούλους σου, τον Απόστολο Αγκόρτζα, τον Γιάννη Δρεμσίζη, τον Τάσο Θεοδωρίδη, τον Αλέκο Κυριακίδη, τον Μιχάλη Λομβαρδέα, τον Χρήστο Μούρκα, το Θωμά Ηλιάδη, το Παναγιώτη Ταρενίδη, τον Μανώλη Τσέπελη, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό, τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο, που φέρανε το δήμο σ’αυτό το χάλι, τα στελέχη που διαφήμιζες προεκλογικά και καλούσες τους δημότες να τους ψηφίσουν.

Καλά κάνεις και μιλάς κ.Δημαρχόπουλε, όπως καλά κάνεις και γυρνάς τα βράδια από την Αθήνα, όπως μας πληροφορεί το νέο δελτίο τύπου σου.

Keep talking