Θ. Γαλανόπουλος: Κυνηγούν τα φαντάσματα του παρελθόντος και τα στελέχη τους δεν έχουν ικανότητες

Όλη η σκληρή οικονομική πραγματικότητα κλείνεται μέσα στις λίγες, μεστές και τεχνοκρατικές κουβέντες μεταξύ της Xanthitimes.gr και του οικονομολόγου, φοροτεχνικό σύμβουλο της Ξάνθης Θανάση Γαλανόπουλου.

Xanthitimes.gr: Πώς  βλέπεις τα πράγματα;

Βλέπεις να στρώνει κάτι ή θα πάμε για φούντο;

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι δεν πάμε καλά και θα φανεί μόλις επιβληθεί η φοροεπιδρομή απ τον επόμενο μήνα! Γενικά δεν βλέπω φως στο τούνελ με αυτούς! Έχουν ιδεοληψίες και κυνηγούν απλά τα φαντάσματα του παρελθόντος! Επίσης, δεν βλέπω ικανότητες στα στελέχη τους.

Xanthitimes.gr: Βλέπεις εκλογές; Αντίδραση του κόσμου; Όταν οι κατασχέσεις γίνουν καθημερινότητα;

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Εκλογές βλέπω το 2017, όχι ακόμη! Οι κατασχέσεις δυστυχώς θα πολλαπλασιαστούν το επόμενο διάστημα! Ο κόσμος εξασφαλίζει με δυσκολία πλέον τα προς το ζην.

Xanthitimes.gr: Τι πρέπει κατά την γνώμη σου να γίνει για να μπούμε σαν Χώρα σε μία σχετική οικονομική γαλήνη;

karta1ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΛΑΝΟΟΠΟΥΛΟΣ: Πολλά πρέπει να αλλάξουν! Η φορολογία επιβάλλεται να μειωθεί, είναι βάρβαρη, ο εισπρακτικός μηχανισμός να γίνει πιο αποτελεσματικός, προσέλκυση νέων επενδύσεων, εξωστρέφεια και πολλά άλλα! Πρέπει να αλλάξει άρδην η λογική μας  γύρω απ την οικονομία!

Αυτές είναι οι λίγες κουβέντες που ανταλάξαμε σε τυχαία μας συνάντηση.

Εξασφαλίσαμε την δέσμευση του σε μία εφ όλης συζήτηση για την οικονομία εστιασμένη στην Ξάνθη και τις ελπίδες οικονομικής της ανάτασης αν αυτές υπάρχουν.