Συγχαρητήρια κομμάτων για Σπύρο Γιαννιώτη

Συγχαρητήρια κομμάτων για Σπύρο Γιαννιώτη

Συγχαρητήρια από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ. ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ στον Σπύρο Γιαννιώτη

Τα συγχαρητήριά τους στον ασημένιο Σπύρο Γιαννιώτη εξέφρασε σύσσωμη η πολιτική κοινότητα.

ΣΥΡΙΖΑ

Τα ολόψυχα συγχαρητήριά μας εκφράζουμε στον κορυφαίο αθλητή Σπύρο Γιαννιώτη για την κατάκτηση του αργυρού ολυμπιακού μεταλλίου στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης σε ανοικτή θάλασσα, αναφέρεται στο συγχαρητήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Δεινός μαχητής, ο Σπύρος Γιαννιώτης αποτελεί πρότυπο όχι μοναχά για τις παγκόσμιες διακρίσεις και τα μετάλλια που κατέκτησε, αλλά κυρίως διότι υπηρέτησε με μοναδικό τρόπο το ευ αγωνίζεσθαι. Το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο αποτελεί το επιστέγασμα μιας λαμπρής αθλητικής πορείας.

Θερμά συγχαρητήρια, ακόμη, στον προπονητή του αλλά και σε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του σε κάθε στιγμή της ζωής και των αγώνων του” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ

“Ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο, μετά από έναν αγώνα που μας συγκλόνισε, γράφοντας ιστορία” αναφέρει η υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή. “Τα χιλιάδες μίλια κολύμβησης σε δύσκολες ανοιχτές θάλασσες έφεραν τη δικαίωση των κόπων του και της σκληρής προσπάθειας πολλών ετών.

Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη μας που κέρδισε πανάξια την πρώτη θέση στις καρδιές όλων των Ελλήνων”, αναφέρει η κ.Καραμανλή.

ΠΑΣΟΚ

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Σπύρο Γιαννιώτη για την μαραθώνια προσπάθειά του στην κολύμβηση, η οποία του επέφερε το ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο, οδηγώντας τον στην κορυφή του κόσμου. “Τον ευχαριστούμε για τις επιτυχίες που έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό κάνοντάς μας υπερήφανους”.

ΠΟΤΑΜΙ

“O Σπύρος Γιαννιώτης, δεν είναι μόνο μεγάλος αθλητής, δεν είναι μόνο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι ένα σύμβολο για τον ελληνικό αθλητισμό και την Ελλάδα, για την αγωνιστικότητα, την επιμονή, αλλά και το ήθος του” αναφέρει ο τομέας αθλητισμού του Ποταμιού.

“Τα χιλιάδες χιλιόμετρα που έχει διανύσει σε όλα τα νερά της γης, τον οδήγησαν στη δικαίωση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με ένα ασημένιο μετάλλιο που ζυγίζει χρυσάφι. Πραγματοποίησε το όνειρό του δίνοντας στα 36 του χρόνια και την τελευταία ικμάδα του εαυτού του και πέρα από αυτό, όπως ο ίδιος δήλωσε. Η Ελλάδα υποκλίνεται στο μεγαλείο της ψυχής του. Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε και μαζί του τον ακάματο προπονητή του Νίκο Γέμελο” αναφέρει το Ποτάμι.

ΑΝΕΛ

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τον θαυμασμό μας για τον αγώνα που έδωσε ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 10 χλμ σε ανοιχτή θάλασσα και τον συγχαίρουμε για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, ισάξιου του χρυσού” αναφέρει στο συγχαρητήριο μήνυμά της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μ.Παπαδοπούλου .

“Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα την προσπάθεια αυτή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι παράδειγμα πίστης, μαχητικότητας, επίπονης και σκληρής δουλειάς, και τελικά δικαίωσης” αναφέρουν οι ΑΝΕΛ.

ΔΗΜΑΡ

Στον τελευταίο αγώνα μιας λαμπρής καριέρας ένας σπουδαίος αθλητής -σύμβολο της Ελληνικής κολύμβησης- ο Σπύρος Γιαννιώτης συγκλόνισε το πανελλήνιο με την μάχη που έδωσε έως την τελευταία χεριά για τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο, σε έναν αγώνα-ύμνο για το ολυμπιακό ιδεώδες” αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, για τη σπουδαία επιτυχία τoυ Σπύρου Γιαννιώτη. “Ο Σπύρος Γιαννιώτης στέφθηκε τελικά ασημένιος Ολυμπιονίκης αποδεικνύοντας ότι με επιμονή και συστηματική δουλειά ανταμείβονται οι κόποι μίας πολύχρονης προσπάθειας. Για όλους εμάς, ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι ο “χρυσός πρωταθλητής”! Θερμά συγχαρητήρια !” αναφέρει ο κ. Θεοχαρόπουλος.

 

 

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο, μετά από έναν αγώνα που μας συγκλόνισε, γράφοντας ιστορία.

Τα χιλιάδες μίλια κολύμβησης σε δύσκολες ανοιχτές θάλασσες έφεραν τη δικαίωση των κόπων του και της σκληρής προσπάθειας πολλών ετών.

Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη μας που κέρδισε πανάξια την πρώτη θέση στις καρδιές όλων των Ελλήνων».

Από τον Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Σπύρο Γιαννιώτη για την μαραθώνια προσπάθειά του στην κολύμβηση, η οποία του επέφερε το ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο, οδηγώντας τον στην κορυφή του κόσμου. Τον ευχαριστούμε για τις επιτυχίες που έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό κάνοντάς μας υπερήφανους.

Από τον Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες Κατερίνα Νικολαίδου και Σοφία Ασουμανάκη για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στον τελικό του διπλού σκίφ στην κωπηλασία καθώς και στους αθλητές Παναγιώτη Μαγδανή, Στέφανο Ντούσκο, Γιάννη Πέτρου και Σπύρο Γιάνναρο, που κατάφεραν να τερματίσουν στην έκτη θέση στον τελικό της τετρακώπου. Αυτές οι σημαντικές διακρίσεις των ελλήνων αθλητών αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς τις αντιξοότητες και τα εμπόδια, που έπρεπε να υπερνικήσουν στο δρόμο προς την κορυφή.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Αύγουστος 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Πρόσφατα άρθρα

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων