Επεισοδιακή σύλληψη δύο διακινητών

 

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

   

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης  2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 5 μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθησαν την 3 και 4-8-2016, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 27 και 32 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Αναλυτικότερα, το βράδυ της 3-8-2016, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 27χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου,  προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δε συμμορφώθηκε,   ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς.

 

Λίγο πιο κάτω, ο 27χρονος ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και μαζί με τον 32χρονο, συνοδηγό του οχήματος, το εγκατέλειψαν και τράπηκαν, πεζή, σε φυγή, κινούμενοι σε δασική περιοχή.

 

Ακολούθως οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να συλλάβουν άμεσα τον 27χρονο, ενώ, λίγες ώρες αργότερα, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 32χρονος.

 

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.