Είναι γνωστό στους πάντες πλέον, ότι το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνογνωσία, συνδυασμένη με το  άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και  προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε συνάρτηση πάντοτε με την άψογη εξυπηρέτηση.

Με στόχο τον άρτιο έλεγχο των οχημάτων, την ικανοποίηση των πελατών, χωρίς ταλαιπωρία, αναμονή και καθυστερήσεις είναι στο πλευρό του κάθε οδηγού της περιοχής.

IMG_20160804_110348 ikteo 2

Ο συνολικός χρόνος παραμονής του ή της οδηγού στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ, που δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά,  περνάει ευχάριστα αφού διατίθεται καφές νερό, δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας ελέγχου του οχήματος ευρισκόμενοι σε ασφαλές περιβάλλον, τηλεόραση και κυρίως η δημιουργική απασχόληση των παιδιών που διαβάζουν ή παίζουν ή…ζωγραφίζουν όση ώρα ο γονιός πίνει τον καφέ του.

Όλα αυτά με ένα απλό τηλεφώνημα, κλείνετε ραντεβού, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί και το όχημά σας θα είναι έτοιμο σε μόλις 20 λεπτά.

Το Ι.ΚΤΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ,  ως πιστοποιημένος φορέας, έχει φροντίσει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή πρόσβαση και εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Διαθέτει ανάλογες υποδομές (ράμπες, ειδικά σχεδιασμένες τουαλέτες) ώστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες να εξυπηρετούνται με προτεραιότητα κατά την παράδοση και παραλαβή του οχήματος.

Για το λόγο αυτό το Ι.ΚΤΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ είναι ΙΣΟΓΕΙΟ.

IMG_20160804_110401 3

Το Ι. ΚΤΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ παρέχει τεχνικό έλεγχο σε φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους. Σύμφωνα με το πρόσφατο νομικό πλαίσιο, σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα τεχνικού ελέγχου και σε βαρέα οχήματα (φορτηγά και λεωφορεία) άνω των 3,5 τόνων.

Το Ι. ΚΤΕΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ βρίσκεται ήδη σε περίοδο ανακατασκευών, αναβάθμισης και διαμόρφωσης των χώρων του, προσθέτοντας μια νέα γραμμή ελέγχου που θα αφορά στα βαρέα οχήματα και λεωφορεία προκειμένου να παράσχει και αυτή την υπηρεσία στο κοινό.

Παρέχετε σχετική ενημέρωση στο τηλέφωνο: 2541 0 66566

IMG_20160804_110516 ikteo 5