Μάλλον μπερδεμένος είναι ο δήμαρχος Μύκης

 

Δεν γνωρίζουμε τι έχει στο μυαλό του ο δήμαρχος Μύκης κ. Καπζά, όμως αν λάβουμε  υπ όψη μας τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Γλαύκη, όπου ακολουθώντας τον βουλευτή κ. Ζειμπεκ που απαίτησε, Έλληνας Στρατιώτης, να μην κηδευτεί σύμφωνα με τους κανόνες της Στρατιωτικής Κηδείας, τώρα στέλνει τους Βουλγάρους αντί για την Βουλγαρία στα όρη στα άγρια βουνά.

Η ταμπέλα που βρίσκεται έξω από τον Εχίνο και πρέπει να καθοδηγεί τους οδηγούς στον δρόμο προς την Βουλγαρία τους…στέλνει απέναντι στα βουνά.

Εντάξει καταλαβαίνουμε να μην θέλει ότι έχει σχέση με την Χώρα που του δίνει εξουσία και μεροκάματο αλλά… με τους Βουλγάρους γιατί τα βάζει και τους στέλνει αριστερά αντί για δεξιά;

Μάλλον  προτιμά να τους στέλνει αριστερά, παρά δεξιά γιατί τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι της μόδας. Προφανώς κάτι έχει με την…δεξιά στροφή γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε η στροφή να σε στέλνει στην Βουλγαρία και αυτός με την ταμπέλα του να σε στέλνει στα όρη και στα κατσάβραχα;

IMG_20160725_123258 exinow 2

Δεν θα προσέχαμε ότι αυτή η πινακίδα οδικής σήμανσης κοιτάζει προς τα βουνά αν προπορευόμενο από εμάς όχημα με Ρουμάνικες πινακίδες κυκλοφορίας, με προορισμό την Βουλγαρία…προφανώς και δεν γνώριζε τον δρόμο, σταμάτησε μπροστά στις πινακίδες και κοίταζε αριστερά προς τα βουνά έτσι όπως δείχνει η ταμπέλα.

Εξηγήσαμε με νοήματα  στον οδηγό από πού πάει ο δρόμος για την Βουλγαρία, μας ευχαρίστησε και αφού πρώτα έκανε τον σταυρό του,  συνέχισε την πορεία του.

Όταν παρατηρήσαμε και εμείς την πορεία που έδειχνε η πινακίδα συμπεράναμε πώς ο δήμαρχος κ. Καπζά, προφανώς θέλει ένα κλειστό κλαμπ τους χωριανούς του, για αυτό «παίζει» με τις πινακίδες σήμανσης.

Ελπίζουμε μόνο να μην τοποθετήθηκαν από τις τεχνικές υπηρεσίες της Νομαρχίας οπότε άδικα κατηγορούμε τον δήμαρχο.

Και έτσι να είναι, άραγε ο δήμαρχος δεν πάει στον Εχίνο; Ή μήπως πηγαίνει μόνο την νύχτα για τις γνωστές… μαζώξεις.

Untitled XASAPIS 5