Βολές κατά του πρώην Υπουργού της Ν.Δ. Ε. Στυλιανίδη για το «θάψιμο» του Ρωσικού Προξενείου της Αλεξανδρούπολης

 

Ακροατής της εκπομπής «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ», ο οποίος φάνηκε να είναι γνώστης του θέματος, καυτηρίασε τον πρώην βουλευτή του Ν. Ροδόπης της ΝΔ Ε. Στυλιανίδη, κατηγορώντας τον πώς ενώ ήταν Υπουργός, «έθαψε» την δημιουργία του Ρώσικου Προξενείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με τον ακροατή μας,  ενώ όλα ήταν έτοιμα για την δημιουργία του Ρώσικου Προξενείου στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο, κατά τον ακροατή μας, θα λειτουργούσε σαν αντίβαρο στην παρουσία του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή και θα ήταν μία ασπίδα στα Εθνικά μας συμφέροντα, αυτό δεν έγινε ποτέ εξ αιτίας του κ. Στυλιανίδη.

Εμείς μη γνωρίζοντας το παρασκήνιο, έχουμε πληροφορίες μόνο για την προσπάθεια της σύσφιξης των σχέσεων με την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, του Ελληνορωσικού Συνδέσμου Φιλίας και κάποιες δράσεις του στην περιοχή,  ομολογούμε ότι δεν γνωρίζαμε πως δρομολογούνταν επί Υπουργίας Στυλιανίδη η δημιουργία Ρώσικου Προξενείου.

Ρωτάμε λοιπόν και εμείς με την σειρά μας τον πρώην Υπουργό κ. Στυλιανίδη αν είναι αλήθεια αυτά που του καταγγέλλει  ο ακροατής μας.

Κύριε Υπουργέ «θάψατε» ή όχι την δημιουργία του Ρώσικου Προξενείου στην Αλεξανδρούπολη ναι ή όχι;

Αν όχι γιατί;

Έχει να κάνει με τις πιέσεις του Αμερικανικού παράγοντα τότε, σε σχέση με την προσπάθεια της Ρωσίας, να μας κάνει ενεργειακό κόμβο, αλλά κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν από το παιγνίδι τον κ. Καραμανλή και όλο αυτό πήγε περίπατο;

Ή όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του ακροατή μας;

Να σημειώσουμε ότι μετά από πολλά χρόνια στο πεζοδρόμιο, μπορούμε να κρίνουμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό, άλλωστε ουδείς αλάνθαστος, ή άσφαλτος, όπως λέει η μεγάλη Ελληνίδα αηδώς, αν αυτός που μιλά μαζί μας, τουλάχιστον γνωρίζει για ποιο πράγμα μιλάει.

Ο συγκεκριμένος ακροατής, έβαλε στην κουβέντα, συγκεκριμένα πράγματα ζητώντας συγκεκριμένες απαντήσεις.

Κύριε Υπουργέ ιδού η Ρόδος ιδού και το…κολύμπι.

Θα μας τιμούσε πολύ αν μας δίνατε τα φώτα σας.