Σκέψεις του Χαραλάμπου Ευστρατίου δημοσιευμένες στο προσωπικό F/B

Α)Η συγκυβέρνηση ΑΝ ΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ και οι ακτιβιστές που την στελεχώνουν και είναι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της υπεράσπιση τους, δεν θα διστάσουν να εκδώσουν τους 8 Τούρκους οι οποίοι ζητούν πολιτικό άσυλο από την Ελλάδα.

Απλά ψάχνουν να βρουν μια αφορμή, μια αιτία για να γίνουν πιο πιστευτοί στον κόσμο.

Άλλωστε όπως είπε και ο κ. Βίτσας «Το επιχείρημα της Τουρκίας είναι πολύ ισχυρό καθώς παραβιάστηκε η συνταγματική νομιμότητα και υπήρξε απόπειρα κατάλυσης της δημοκρατίας.» Άραγε εάν η επάρατη Δεξιά είχε να διαχειριστεί κάτι τέτοιο, εσείς οι ακτιβιστές και αριστεροί αγωνιστές της τσέπης σας, τι θέση θα παίρνατε; Αγαπητοί ψευτοπατριώτες της ψευτοαριστεράς η λύση είναι μια, συμβουλευτείτε τους μειονοτικούς βουλευτές σας στην Θράκη και πάρτε τον Πάγκαλο με τον Σημίτη μαζί σας και θα γίνουν όλα όπως πρέπει !!!

Β) Αγαπητοί μου φίλοι αναρωτιέμαι εάν η έκβαση των γεγονότων ήταν διαφορετική, και στην Τουρκιά επικρατούσαν οι Στρατιωτικοί Δικτάτορες και εάν στο ελικόπτερο που προσγειώθηκε στον αερολιμένα Αλεξανδρούπολης “Δημόκριτος” βρισκόταν ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαζί με τους πολιτικούς του φίλους.

  1. Υπέρ ποιου θα διαδήλωναν οι δημοκράτες μειονοτικοί της περιοχής μας;
  2. Ποια θα ήταν τα πολύ ισχυρά επιχειρήματα της Τουρκίας (Σύμφωνα με το κ. Βίτσα) για την έκδοση και τιμωρία των φυγάδων;
  3. Πως θα αντιδρούσε σε όλα αυτά η αταβιστική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ ΕΛ ;