Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΗΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι το θρήσκευμα διαδήλωσαν κατά του πραξικοπήματος και υπέρ του κ. Ερντογάν. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο με πανό και πλακάτ να πιέσουν κατ εντολή (;) την Ελληνική Κυβέρνηση για να παραδώσει, χωρίς να τηρήσει την νόμιμη διαδικασία, τους αξιωματικούς της Τουρκίας που ζήτησαν πολιτικό  άσυλο, την στιγμή που ξέρουν όλοι πολύ καλά ότι αυτούς τους ανθρώπους, λόγω της “πολύς δημοκρατίας”, που υπάρχει στην Τουρκία, θα τους “φάει” το μαύρο  σκοτάδι. Αυτό λοιπόν ζητούν οι Έλληνες πολίτες Μουσουλμάνοι της Θράκης οι οποίοι απολαμβάνουν τα καλά της Ελληνικής Δημοκρατίας μέχρι…παρεξηγήσεως.

 

Το Σάββατο το πρωί μια μικρή μερίδα της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη, συγκεντρώθηκε έξω από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και είναι όλοι “διαλεχτά” μέλη της Θράκης οι οποίοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, έζησαν από τα λεφτά του Ελληνικού λαού, είτε ως βουλευτές, είτε ως κινούμενοι πέριξ του κρατικού κορβανά.
Αυτοί οι πολίτες, προφανώς κατ εντολήν, πιέζουν την χώρα τους να παρανομήσει, ενώνοντας τις φωνές τους, με τις απειλητικές  φωνές  κατά της Χώρας μας, του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας.
Ειδικότερα όπως μεταδίδει το seleo.gr πρόκειται για συγκέντρωση κατά  των οκτώ  Τούρκων στρατιωτικών στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης  από Έλληνες Μουσουλμάνους μειονοτικούς από Κομοτηνή  και  Αλεξανδρούπολη.
Περίπου 100 άτομα ανάμεσα, φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ερντογάν και  κατά του πραξικοπήματος. ”Θέλουμε να εκδοθούν στην Τουρκία οι προδότες” δήλωσαν για να μην διαταραχθεί το καλό κλίμα Ελλάδας -Τουρκίας. Οι διαδηλωτές βρέθηκαν στο σημείο με ένα λεωφορείο και Ι.Χ. οχήματα. Μεταξύ άλλων στην συγκέντρωση ήταν ο πρώην βουλευτής Ξάνθης ΠΑΣΟΚ Τσετιν Μαντατζή, οι ψευτομουφτηδες Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπραήμ Σεριφ και Αχμετ Μετε, ο δήμαρχος Αρριανων Αχμετ Ριντβαν και ο πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος DEB Μουσταφά Αλη Τσαβους.
Προηγήθηκε κάλεσμα
Με κοινή ανακοίνωσή τους που διακινήθηκε το Σάββατο στην Θράκη, το μειονοτικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ), η Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ) και ο Σύλλογος Επιστημόνων της Μειονότητας, καλούσαν τους πολίτες -μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, να μεταβούν στις 5 το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να εκφράσουν την αντίδρασή τους για τις «αποτρόπαιες και προδοτικές πράξεις» των αξιωματικών που έχουν ζητήσει άσυλο από την Ελλάδα.
Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση-πρόσκληση, και μετά την επιστροφή τους από την Αλεξανδρούπολη, καλούσαν τους πολίτες να συγκεντρωθούν έξω από το γενικό προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, για να διαδηλώσουν τη συμπαράστασή τους προς τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της γειτονικής χώρας.
Αυτό είναι δημοκρατία φίλοι μου και αυτοί εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία πράττουν την εργασία για την οποία πήραν εντολή να εκτελέσουν και ορθά πράττουν.
Οι έχοντες όμως την ευθύνη διοίκησης της Χώρας μας πότε θα βγούνε από τον “νιρβάνα” τους και θα απλά θα εφαρμόσουν τους νόμους που απορρέουν από το σύνταγμα της Χώρας;