Το τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους δίνει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Πογκόν στις 18.00 (τηλεοπτική μετάδοση από ΕΡΤ2 και NS1).

O Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα προβάρει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το πρώτο ματς, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού του Europa League εναντίον της ομάδας της Β’ κατηγορίας της Πολωνίας, αλλά θα δώσει κι άλλες ευκαιρίες.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να τσεκάρει ξανά τον Γαλανόπουλο δίπλα στον Σιμόες, να ξεκινήσει τον Πλατέλλα αλλά και τον Ζόριτς στα άκρα της μεσοεπιθετικής τριπλέτας, αλλά και τον Μπακασέτα πίσω από τον επιθετικό, ο οποίος θα είναι ο Αραβίδης. Στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι θεωρητικά βασικοί.

Πιθανή ενδεκάδα:
(4-3-3): Ανέστης– Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ– Γαλανόπουλος, Σιμόες, Βάργκας– Πλατέλλας, Μπακασέτας, Ζόριτς

Στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα γράψει μία χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του: θα δώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα, με αντίπαλο τη νορβηγική Οντ για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Europa League (21.00, Novasports2). Η στιγμή είναι από μόνη της ιστορική, με τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη όμως να μην αρκούνται στο… ευρωπαϊκό παράσημο της συμμετοχής. Η ευκαιρία βρίσκεται στα πόδια τους και ο ευρωπαϊκός χάρτης ανοίγεται διάπλατα μπροστά τους.

Ο ΠΑΣ δεν θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περυσινή σεζόν, αφού έχουν αποκτηθεί μόλις τέσσερις παίκτες (Χρ. Δώνης, Ντόλοβατς, Μαμπουλού, Πέδρο Κόντε), εκ των οποίων ο ένας (Ντόλοβατς) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Κολιοφούκα, Λίλα, Μπέριο, Μιχαήλ, Λόπεζ, Καρανίκα, Πάμπλο, Σκόνδρα, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Τζημόπουλο, Ακόστα, Δώνη, Κοζορώνη, Νικολιά, Κόντε, Φερφελή, Μαμπουλού.