ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Με την γνωστή αερολογία που διέπει τον πρόεδρο της ΟΕΒΕ Ξ. κ. Μπατζακίδη, ο οποίος μη σεβόμενος το χαμό του νεαρού στρατιώτη, προσπαθεί να αφήσει αιχμές κατά της στρατιωτικής υπηρεσίας για ανεκπαίδευτους στο… κολύμπι των στρατιώτες της.

Προφανώς η επιθυμία του κ. προέδρου να μπει στο πολιτικό παιγνίδι είναι τόσο μεγάλη, ώστε αγνοεί επιδεικτικά το γεγονός ότι ο στρατιώτης χάθηκε εν ώρα υπηρεσίας μεν, αλλά δεν εκτελούσε υπηρεσιακά καθήκοντα εκείνη την ώρα και απλά βούτηξε όπως όλοι οι πολίτες στην θάλασσα.

Ας μην τα θυσιάζουμε όλα στον βωμό των πολιτικών σκοπιμοτήτων μας.

Ας μην ανησυχεί ο κ. Μπατζακίδης υπάρχει εκπαιδευμένο στρατιωτικό προσωπικό για να κάνει την δουλειά του.

«Η Ο.Ε.Β.Ε. Νομού Ξάνθης αισθάνεται να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου δικού μας νέου παιδιού από την Ξάνθη στα ΚΑΑΥ Κεραμωτής. Η θλίψη είναι ανείπωτη, όταν φεύγει από τη ζωή ένα νέο παιδί και εξίσου τραγική είναι η θλίψη αυτή στην έκφανσή της, στις φιγούρες της μητέρας και του πατέρα.

Ευελπιστούμε, ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και εν δυνάμει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης (ειδική εκπαίδευση), ώστε να αποφευχθούν παρόμοια δυσάρεστα περιστατικά στο μέλλον, καθώς σοβαροί είναι οι κίνδυνοι, που κρύβει ένα αθώο κολύμπι στη θάλασσα. Θεωρούμε, ότι είναι αναγκαία η μέριμνα σε παραλιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού Στρατού(ΚΑΑΥ)».

Untitled XASAPIS 5