ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Το 1Ο Φεστιβάλ Νεολαίας ανοίγει τις πύλες του, να σας υποδεχθεί ,στο βορειο-ανατολικότερο άκρο της Στερεάς Ελλάδας, την Πελασγία.

Η Πρωτοβουλία Νέων Πελαγίας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο & τον Αθλητικό Όμιλο, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Στυλίδας, δίνει το δικό της ραντεβού για το φετινό καλοκαίρι.

Μέσα από μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, που στόχο έχουν να προσελκύσουν τους νέους της ευρύτερης περιοχής για δράση, συμμετοχή & αλληλεγγύη, στηρίζοντας ταυτόχρονα τις δομές του αθλητισμού, του πολιτισμού και της τοπικής ανάπτυξης.

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, συνάδοντας  την απαρχή ενός νεανικού εγχειρήματος, σχεδιασμένο από νέους με όραμα και ελπίδα, παρά την γενικότερη κρίση θεσμών & αξιών.

Οριοθετείται, ένας σταθμός αθλητικών & πολιτιστικών δράσεων, με σκοπό την καθιέρωση ενός πολύπλευρου θεσμού  που θα αποτελέσει πόλο έλξης & σημείο αναφοράς των νεολαίων για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

POSTER_001

Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες μέσα από το pelasgiaendrasi.gr

 

Δελτίο Τύπου

 

Ο Δήμος Στυλίδας, βάζει στόχο να γίνει τόπος συνάντησης της νεολαίας με τον πολιτισμό. Με τους νέους να αποτελούν την αφετηρία και το συμπαγή πυρήνα της εξελισσόμενης πορείας των αέναων αξιών και ηθών, καθώς είναι θεματοφύλακες της πολιτισμικής μας ταυτότητας, ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Απόστολος Γκλέτσος, στέκεται αρωγός στο 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας από τη Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Αθλητικό Όμιλο Πελασγίας.

Φιλοδοξούμε, να δώσουμε νέα πνοή στην Ανατολική Φθιώτιδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους, να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό.

Στεκόμαστε αρωγοί για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, φροντίζοντας παράλληλα να αναπτυχθεί ένα δίκτυο θεατρικής παιδείας μέσα από το Θεατρικό Εργαστήριο του Δήμου Στυλίδας για παιδιά και ενήλικες.

Με όχημα την τέχνη και συνομιλητές τη νεολαία μας, ο Δήμος Στυλίδας και η Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας συνεργάζονται και αποδεικνύουν πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει τη δύναμη να ομορφύνει την καθημερινότητά μας.

 

 

ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΕΒΕΛΙΝΑ

ΕΙΔΙΚΗ   ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

                        ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Untitled XASAPIS 5