ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΔΕΝ…

ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Με αφορμή το δάγκωμα μιας συμπολίτισσας μας στην παραλία Αβδήρων από αδέσποτα σκυλιά, ο πρώην δήμαρχος Αβδήρων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, με παρέμβασή του στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ», καυτηρίασε την συμπεριφορά του Δημάρχου Γ. Τσιτιρίδη διότι ο ίδιος ως αντιπολίτευση, έφερε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για την δημιουργία κυνοκομείου με την συμβολή όλων των δήμων, πράγμα που ο κ. Τσιτιρίδης απέρριψε και δεν συνέδραμε σε αυτήν την προσπάθεια όπου τα ολέθρια αποτελέσματα τα βίωσε σήμερα το πρωί η συμπολίτισσα μας.

Όπως τόνισε ο Β. Τσολακίδης θα επαναφέρει την πρόταση του στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να γίνει προσπάθεια όλοι οι δήμοι του νομού Ξάνθης, να συμβάλλουν για την δημιουργία ενός ενιαίου κυνοκομείου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλου του νομού.

Στην ανάγκη όπως σημείωσε ας μπει και ένα μικρό τίμημα στα δημοτικά τέλη για το κόστος λειτουργίας του κυνοκομείου όπου θα μπορούσε, όπως σημείωσε, να συνεισφέρει και η αντιπεριφέρεια.

Η κατασκευή όπως σημείωσε, θα μπορούσε να γίνει και μέσο προγραμμάτων leader.

Untitled XASAPIS 5