ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Untitled aggelies 5Τελικά επιβεβαιώνονται οι φόβοι ότι τα τοπικά στελέχη της κυβέρνησης στην περιοχή εισηγήθηκαν αυτόν τον αναπτυξιακό νόμο για συγκεκριμένα πρόσωπα και λόγους; Αποδεικνύεται ότι λειτουργούν έχοντας απωθημένα για το παλιό “κατεστημένο” αδιαφορώντας για την ανάπτυξη του τόπου;

 

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Μ. Αμοιρίδης εκφράζει την απογοήτευση του για την απόφαση της κυβέρνησης να αποκλείσει την τουριστική ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης της περιφέρειας με τον αναπτυξιακό νόμο που ψήφισε.

“Μετά τον νέο αναπτυξιακό που δεν επιδοτεί τουριστικές επενδύσεις στην μισή παραλιακή ζώνη της ΑΜΘ (Ξάνθη Καβάλα) και τη Θάσο, την πρόθεση ένταξης νέων περιοχών στο δίκτυο NATURA 2000 ,έρχεται και αυτή η τροπολογία να ολοκληρωθεί ουσιαστικά την πλήρη απαγόρευση νέων επενδύσεων εκτός σχεδίου. Σε μια περιοχή όπως η δική μας που χρειάζεται οικονομική ανάσα, σε μία εποχή που είναι ζητούμενο η επιχειρηματική διέξοδος και η δημιουργία θέσεων εργασίας, κάποιοι νομοθετούν αντίθετα, αξιοποιώντας τη θέση εξουσίας για να ικανοποιήσουν τις δογματικές θέσεις τους εις βάρος κοινής λογικής και κοινωνίας” .

Untitled XASAPIS 5