ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;

 

Δευτέρα σήμερα και πρώτη μέρα της έναρξης των εκπτώσεων στην Ξάνθη όπως και σε όλη την Ελλάδα και αυτό στάθηκε η αφορμή να σπάσουν τα  τηλέφωνα  στην κυριολεξία στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» με τον Α. Παυλικιάνο, όπου οι ακροατές και οι ακροάτριες προχώρησαν σε καταγγελία για αριθμό επαγγελματιών, που κάνουν «πλαστές» εκπτώσεις. Μάλιστα ανέφεραν ότι υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα πριν την έναρξη των εκπτώσεων.

ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6

Ποιό συγκεκριμένα ακροάτρια ανέφερε ότι φωτογράφησε από συγκεκριμένο κατάστημα συγκεκριμένο είδος και σήμερα στην βιτρίνα του εν λόγω καταστήματος είδε να «κρέμετε» με την ένδειξη έκπτωση η ίδια τιμή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το συγκεκριμένο είδος, το Σάββατο το πρωί στην βιτρίνα, κόστιζε 60 ευρώ ενώ σήμερα το πρωί, το ίδιο είδος, έγραφε ότι λόγω έκπτωσης, από 80 ευρώ πωλείται 60 ευρώ».

Άλλος ακροατής ανέφερε ότι οι επαγγελματίες της Ξάνθης ζητούν από τους Ξανθιώτες να τους στηρίξουν, όμως οι ίδιοι πάνε και αφήνουν τα λεφτά τους στην Καβάλα και την Ξάνθη.

Στην ραδιοφωνική συζήτηση μπήκε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μ. Μίλκογλου  ο οποίος ανέφερε ότι πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση και ζήτησε από τους ακροατές της εκπομπής να κάνουν επώνυμες καταγγελίες στον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και στο τμήμα Εμπορίου.

Υπεραμύνθηκε της τιμιότητας των επαγγελματιών της Ξάνθης και ζήτησε να στηριχθεί η Ξανθιώτικη αγορά.

Καταδίκασε την οποιαδήποτε παρόμοια δράση από ευτυχώς ελάχιστους επαγγελματίες και ζήτησε από τον κόσμο να καταδικάσει με την απουσία του από τα καταστήματα τους τονίζοντας πώς ο καλλίτερος τρόπος να προστατευτούν οι καταναλωτές είναι να κάνουν επισταμένη έρευνα αγοράς.

Παρέμβαση στην όλη συζήτηση έκανε και ο Γιάννης Κοκκαλίδης γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου και επί σειρά ετών, πρόεδρος του Σωματείου των παπουτσάδων, σημειώνοντας ότι η αγορά της Ξάνθης είναι η καλλίτερη της Ελλάδος λέγοντας ότι δυστυχώς, στον κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Untitled XASAPIS 5