ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, «ΣΜΙΛΕΜΕΝΗ» ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ. ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ.

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Μετά την μεγαλειώδη επιτυχία της παράστασης με τίτλο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», το θεατρικό εργαστήρι «Ανατολικά του Νέστου», την Τετάρτη 13 Ιουλίου, θα την επαναλάβει όπως είναι προγραμματισμένο.

Οι Ξανθιώτες που δεν είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την έντεχνα ασμίλευτη απόδοση του έργου την πρώτη φορά, θα πρέπει να δώσουν το παρών τους και να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια μιας γνήσιας Ξανθιώτικης καλλιτεχνικής παρουσίας που πηγάζει από το μεράκι και την αγάπη για αυτό που κάνουν τα μέλη του.

αφίσα Α3_ιούλιος_FACEBOOK_Όνειρο Καλοκαιρινής ΝύχταςΤο θεατρικό εργαστήρι «Ανατολικά Του Νέστου» σε συνεργασία με το Μουσικό εργαστήριο του Άγγελου Μουρβάτη συνδιοργανώνει με το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης μία ακόμη παράσταση με το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», συμμετέχοντας έτσι στον παγκόσμιο εορτασμό για τα 400 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου δραματουργού ποιητή  William Shakespeare. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου με θεαματική προσέλευση από το κοινό και εισέπραξε τις θετικότερες κριτικές. Η Δεύτερη παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 21.00 στο υπαίθριο Δημοτικό αμφιθέατρο. Η είσοδος  θα είναι 5 ευρώ υπέρ ενίσχυσης του Θεατρικού εργαστηρίου.

Σκηνοθεσία :Πολυξένη Καρακατσάνη, Βασίλης Λειβαδίτης

Σκηνογραφία : Funkie Freeks

Μουσική: Μουσικό εργαστήριο Άγγελου Μουρβάτη

Κοστούμια: Ερασμία Μεταξά

Styling: Οράλ Καλεντζή, Ερασμία Μεταξά

Παίζουν: Αναστασία Σαλαμπάση, Αθανασία Καρακατσάνη, Γιώργος Αποστολίδης, Γιλμάζ  Χουσμέν, Untitled aggelies 5Οράλ Καλεντζί, Σαράντης Παυλίδης, Φωτεινή Ζάχου, Γιώργος Μπάντεμιτς, Ρέα Καραδέδου Ισουά, Ελευθερία Μαϊστράλη, Δέσποινα Δέλτσιου, Στέλλα Χατζηπροκοπίου, Έλενα Χατζηδημητρίου, Θάλεια Βασιλειάδου, Ρωμυλία Μουρβάτη, Φίλιππος Ρωσσίδης, Θοδωρής Ρωσσίδης, Χριστίνα Καϊλάρη, Σοφία Ειρήνη Μουμτζάκη, Κώστας Καρακώστας.

13501749_1156377441087233_8961237060587814738_n